Εύκολα στην οκτάδα, Μπάγερν και Γκλάντμπαχ

Εύκολα στην οκτάδα, Μπάγερν και Γκλάντμπαχ

Μπάγερν και Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσαν τον τίτλο των φαβορί και επικράτησαν απέναντι σε Μπράουνσβαϊγκ και Κίκερς Όφενμαχ αντίστοιχα με το ίδιο σκορ (2-0)

Εύκολα στην οκτάδα, Μπάγερν και Γκλάντμπαχ
Ο Αλάμπα και ο Γκέτσε «καθάρισαν» την πρόκριση για τους Βαυαρούς κόντρα στην Μπράουνσβαϊγκ με σκορ 2-0. Η Γκλάντμπαχ πέρασε από την έδρα της Κίκερς Όφενμπαχ με 2-0, με πέναλτι του Κρούζε και γκολ του Χέρμαν. 

Η Μπάγερν βρήκε αρκετή αντίσταση από την Μπράουνσβαϊγκ, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Αλάμπα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, κατόρθωσε ν’ ανοίξει το σκορ και να βάλει τους Βαυαρούς, στη θέση του οδηγού. Η κατάσταση απλοποιήθηκε για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, με το γκολ του Γκέτσε στο 57ο λεπτό, μετά από ασίστ του Άριεν Ρόμπεν. 

Κάτι ανάλογο συνέβη και με την Γκλάντμπαχ που απέναντι στην Κίκερς Όφενμπαχ, βρήκε σθεναρή αντίσταση στο πρώτο μέρος. Όμως ένα πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Μάρκους Μίλερ, αξιοποίησε ο Μαχ Κρούζε και στο 52ο λεπτό έβαλε στη θέση του οδηγού την Μπορούσια. Στο 82ο λεπτό ο Πάτρικ Χέρμαν «κλείδωσε» την πρόκριση για την Γκλάντμπαχ μετά από ασίστ του Κράμερ και με δεξί σουτ έγραψε το 0-2.  

Διαβάστε περισσότερα εδώ 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης