Πελεγκρίνι: «Δε νιώθω πίεση»

Πελεγκρίνι: «Δε νιώθω πίεση»

Καμία πίεση δεν νιώθει ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, παρά το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, τονίζοντας ότι οι τίτλοι δεν είναι το μόνο πράγμα που μετράει

Πελεγκρίνι: «Δε νιώθω πίεση»
Δε νιώθει πίεση ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, παρόλο που όπως όλα δείχνουν, δεν θα κατακτήσει κάποιο τίτλο φέτος. 

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη αποκλειστεί από FA Cup και League Cup, ενώ στην Premier League έχει μείνει πέντε βαθμούς πίσω από την Τσέλσι, έχοντας και ματς περισσότερο από τους "μπλε". Παράλληλα, το πιθανότερο είναι να μην συνεχίσει ούτε στην Ευρώπη, καθώς η εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Μπαρτσελόνα στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, δύσκολα μπορεί να "ανατραπεί". 

Ωστόσο, ο Χιλιανός τεχνικός δεν δείχνει να πιέζεται, καθώς, όπως τόνισε, κανείς δεν του είπε ότι πρέπει να κατακτάει κάποιον τίτλο κάθε χρόνο όταν υπέγραφε το συμβόλαιό του. 

Κλείσιμο
«Δε νιώθω πίεση. Ποτέ δεν ένιωσα καμία πίεση σχετικά με τους τίτλους. Η μόνη πίεση για εμένα ήταν όταν βλέπω την ομάδα μου να μην παίζει με τον τρόπο που θέλω. Όταν υπέγραψα το συμβόλαιό μου, κανείς δεν μου είπε ότι πρέπει να κερδίζω έναν τίτλο κάθε χρόνο ή πέντε σε πέντε χρόνια. Οι τίτλοι είναι σημαντικοί, αλλά δεν είναι το μόνο που μετράει», ήταν τα λόγια του 61χρονου.  

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης