Κοντονής: «Συμφώνησαν στα μέτρα Αλαφούζος-Μαρινάκης»

Κοντονής: «Συμφώνησαν στα μέτρα Αλαφούζος-Μαρινάκης»

Διάθεση να υπάρξει κλίμα συναίνεσης στην αντιμετώπιση της βίας έδειξαν, σύμφωνα με τον Σταύρο Κοντονή, οι Αλαφούζος-Μαρινάκης. Ο υφυπουργός δήλωσε ότι αμφότεροι συμφώνησαν σε μέτρα που προτάθηκαν

Κοντονής: «Συμφώνησαν στα μέτρα Αλαφούζος-Μαρινάκης»
Ως συμμάχους του στην προσπάθεια ν’ αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα βίας στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου περιέγραψε τους Γιάννη Αλαφούζο και Βαγγέλη Μαρινάκη ο Σταύρος Κοντονής. 

Μετά τη συνάντησή τους -που έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας του υφυπουργού Αθλητισμού και διήρκεσε περίπου δυο ώρες- εξήχθη το συμπέρασμα ότι είναι κοινή επιθυμία όλων να κυριαρχήσει η νομιμότητα. 

Προς τούτο λοιπόν συμφώνησαν σε μια σειρά μέτρων που τους προτάθηκαν και θ’ ανακοινωθούν την Τετάρτη στους φορείς του ποδοσφαίρου. 

Κλείσιμο

Η σχετική δήλωση Κοντονή αναφέρει 

«Αναλυτικά συζητήθηκαν τα προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η βούληση όλων είναι ότι θα πρέπει να καταβληθεί μια εργώδης προσπάθεια για να εμπεδωθεί κλίμα ασφάλειας και νομιμότητα στους αγωνιστικούς χώρους. 

Προς τούτο συμφώνησαν σε ένα πλέγμα μέτρων, το οποίο πρότεινε ο Υφυπουργός. Τα μέτρα αυτά θα θέσει ο κ. Κοντονής ενώπιον των διοργανωτριών αρχών στην αυριανή τους συνάντηση». 

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης