Συμβολική κατάληψη οπαδών του Ηρακλή στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

Συμβολική κατάληψη οπαδών του Ηρακλή στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

Αφορμή η απαγόρευση της αστυνομίας για τη μετακίνησή τους στην Αθήνα ενόψει της ρεβάνς για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πανιώνιο

Συμβολική κατάληψη οπαδών του Ηρακλή στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης
Περισσότεροι από 50 οπαδοί του Ηρακλή βρίσκονται αυτήν την ώρα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιούν συμβολική κατάληψη.

Οι οπαδοί του Γηραιού προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση με αφορμή την απόφαση της Αστυνομία της Αθήνας να απαγορεύσει τη μετακίνησή τους στην Αθήνα παραμονή του αγώνα ρεβάνς για την φάση των «8» του κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανιώνιο. Οι οπαδοί ζητούν παρέμβαση του υπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή ώστε να αρθεί η απαγόρευση και να μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ των δυο ομάδων (Ηρακλή και Πανιωνίου είχε συμφωνηθεί να υπάρξει παρουσία των οπαδών του Ηρακλή στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη ωστόσο η απόφαση της Αστυνομίας ακυρώνει τα σχέδιά τους. Μάλιστα οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ήδη προμηθευτεί τόσο τα εισιτήρια του αγώνα όσο και τα εισιτήρια της μετάβασής τους στην πρωτεύουσα.

Κλείσιμο
Πηγή: seleo.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης