Βίντεο: Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στον τελικό Τσέλσι-Τότεναμ!

Βίντεο: Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στον τελικό Τσέλσι-Τότεναμ!

To protothema.gr σας δίνει μια γεύση από την ατμόσφαιρα στο Γουέμπλεϊ - Δείτε τι συνέβαινε στις εξέδρες, στο γήπεδο, αλλά και τα πανηγύρια των παικτών της Τσέλσι μετά την κατάκτηση του τίτλου

Βίντεο: Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στον τελικό Τσέλσι-Τότεναμ!
Είναι περιττό να αναφερθεί κανείς στην αντιμετώπιση που έχει ένας τελικός όπως αυτός της Τσέλσι με την Τότεναμ από τους οπαδούς των δύο ομάδων.

Δύο ομάδες από το Λονδίνο, μεγάλες και οι δύο, με φανατισμένο κοινό, που όμως σέβεται τους θεσμούς.



Ένας τελικός Λιγκ Καπ που δεν αντιμετωπίζεται ως μια ακόμη μάχη, αλλά σαν μια γιορτή που φυσιολογικά κάποιος θα βγει νικητής και κάποιος ηττημένος. Η μοναδική μάχη δόθηκε στον αγωνιστικό χώρο από τους «μπλε» και τα «σπιρούνια». Η επικράτηση της αρμάδας του Μουρίνιο δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό 2-0, καθώς η Τότεναμ προσπαθούσε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, έστω και για το γκολ της τιμής. Με τους οπαδούς της να της στέκονται με φωνές και συνθήματα ακόμη και μετά το 2-0. Να χειροκροτούν μετά το τέλος τους παίκτες για τον ιδρώτα που έχυσαν και την πορεία τους μέχρι το Γουέμπλεϊ.
Κλείσιμο









Πράγματα αυτονόητα. Όπως και οι φωτιές μέσα στο γήπεδο ως μέρος ένος σόου και όχι στις εξέδρες από τους έτοιμους για πόλεμο φανατικούς... 

To protothema.gr σας δίνει μια γεύση από την ατμόσφαιρα στις εξέδρες, στο γήπεδο, αλλά και τα πανηγύρια των παικτών της Τσέλσι μετά την κατάκτηση του τίτλου με το καθιερωμένο  «όλε» και τις βουτιές μπροστά από τους οπαδούς της ομάδας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης