ΠΑΟΚ: H αλήθεια για Κρόιφ και τεχνικό διευθυντή

ΠΑΟΚ: H αλήθεια για Κρόιφ και τεχνικό διευθυντή

Διαβάστε τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταθέσει και ούτε πρόκειται πρόταση συνεργασίας στον Ζόρντι Κρόιφ - Ποιες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του τεχνικού διευθυντή στον «δικέφαλο»

ΠΑΟΚ: H αλήθεια για Κρόιφ και τεχνικό διευθυντή
Το θέμα Ζήση Βρύζα έκλεισε οριστικά για τον ΠΑΟΚ σε ότι έχει να κάνει με την θέση του τεχνικού διευθυντή. Στην Τούμπα βέβαια προσπαθούν να κρατήσουν τον βετεράνο ποδοσφαιριστή στην ΠΑΕ προσφέροντας του μια θέση συμβούλου δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη. Εδώ και καιρό ακούγεται έντονα πως ο «δικέφαλος» έχει συμφωνήσει ή συζητάει με τον Ζόρντι Κρόιφ. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η ΠΑΕ και πιο συγκεκριμένα ο Ιάκωβος Αγγελίδης ουδέποτε έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Ολλανδό παράγοντα και πολύ δύσκολα θα το πράξει. 

Οι λόγοι είναι πως ο Αγγελίδης δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, από την στιγμή που βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κρόιφ για την ανανέωση του συμβολαίου του. Αλλά και γιατί δεν επιθυμεί να έρθει σε μια κόντρα με την ομάδα, που μέχρι το καλοκαίρι υπηρετούσε. Ο δεύτερος λόγος είναι πως μπορεί ο Αγγελίδης να τον έφερε στην ομάδα του Ισραήλ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι δύο τους είναι και «κολλητοί» και όπου πηγαίνει ο ένας θ’ ακολουθεί και ο άλλος.

Το θέμα του τεχνικού διευθυντή θα ξεκαθαρίσει σύντομα καθώς αναμένεται να υπάρξει μια συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη, με τον Ιάκωβο Αγγελίδη. Ο μεγαλομέτοχος θα πρέπει ν’ αποφασίσει για το μπάτζετ που θα διαθέσει για την νέα χρονιά. Στη συνέχεια, θα κινηθεί στο εξωτερικό για να έρθει σε συμφωνία με υποψήφιο τεχνικό διευθυντή.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης