Βίντεο: To one man show του Μουρίνιο μετά τον τελικό!

Βίντεο: To one man show του Μουρίνιο μετά τον τελικό!

Το ρεπερτόριο είχε τα πάντα: Από τούμπες και πανηγυρισμούς με τον γιό του μέχρι νερά στην κάμερα - Ο Μουρίνιο είπε πως νιώθει ακόμα... παιδί και έτσι πανηγύρισε το League Cup της Τσέλσι

Βίντεο: To one man show του Μουρίνιο μετά τον τελικό!
Με το που ολοκληρώθηκε ο τελικός με την Τότεναμ ο Ζοσέ Μουρίνιο -που δήλωσε πως αισθάνεται ακόμα παιδί και έτσι ζει το ποδόσφαιρο- πανηγύρισε με σφιγμένες γροθιές και ενώ έκανε μέχρι και... τούμπες λίγο πριν την απονομή! Οι πανηγυρισμοί του ήταν πιο έξαλλοι από ποτέ! Ο γιος του Πορτογάλου προπονητή ήταν στο επίκεντρο των πανηγυρισμών με τον ίδιο να δέχεται τα πειράγματα του πατέρα του. Ο Μουρίνιο μάλιστα έδωσε την ευκαιρία στους νεαρούς Ισάια Μπράουν και Αντρέας Κρίστενσεν να σηκώσουν το τρόπαιο του League Cup πριν από αυτόν.

Στην διάρκεια του τελικού ο προπονητής των Λονδρέζων θέλοντας να κάνει πλάκα έβρεξε έναν καμέραμαν που ήταν πίσω του ενώ μετά το πρώτο γκολ της ομάδας του έστελνε φιλιά στην κερκίδα! Ο πανηγυρισμός του στο δεύτερο γκολ διέφερε ωστόσο είχε την ίδια ένταση. Παράλληλα εκτός των άλλων ένας φίλαθλος ύψωσε το χέρι του για να ανταλλάξει μία χειραψία μαζί του, ωστόσο ο ίδιος τον αγνόησε!

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης