Συνεχίζει την «τρελή» της πορεία η Λίβερπουλ, 2-1 την Μάντσεστερ Σίτι

Συνεχίζει την «τρελή» της πορεία η Λίβερπουλ, 2-1 την Μάντσεστερ Σίτι

Χέντερσον και Κουτίνιο με καταπληκτικά μακρινά σουτ στο 11' και το 75' χάρισαν τη νίκη στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ - Είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 25' ο Τζέκο

Συνεχίζει την «τρελή» της πορεία η Λίβερπουλ, 2-1 την Μάντσεστερ Σίτι
Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, χάνοντας ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ, βρήκε τη λύση έξω από τη μεγάλη περιοχή του Χαρτ, αφού, όταν έφτασε... σε απόσταση βολής, δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στο στόχο.

Έτσι, οι Χέντερσον και Κουτίνιο με καταπληκτικά μακρινά σουτ στο 11' και το 75' αντίστοιχα, χάρισαν τη νίκη στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ που στο πρώτο μέρος και αφού είχε ανοίξει το σκορ, είδε τον Αγουέρο να έχει δοκάρι, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 25' ο Τζέκο.

Η απόσταση των Πρωταθλητών από την κορυφή και την Τσέλσι έμεινε στους πέντε βαθμούς, με τους «μπλε» να έχουν ένα ματς λιγότερο και να παίρνουν χαρά λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Λιγκ Καπ στο «Γουέμπλεϊ».

Κλείσιμο
Το 1-1 του ημιχρόνου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δίκαιο μέχρι ενός σημείου, όμως θα μπορούσε το σκορ να έχει πάρει διαστάσεις από το πρώτο κιόλας 45λεπτο. Με τη Λίβερπουλ να προηγείται στο 11' με καταπληκτικό δεξί σουτ του Χέντερσον και τη Σίτι να ισοφαρίζει στο 25' με γυριστό του Τζέκο, οι δύο ομάδες από τη μέση και μπροστά έδειχναν ικανές. Σε πλήρη αντίθεση, στα μετόπισθεν... υπήρχε θέμα. Ο Λαλάνα είχε χάσει τεράστια ευκαιρία λίγο πριν το γκολ των «κόκκινων», ενώ στο 13' ο Αγουέρο είχε δοκάρι. Ανησυχία σε επίπεδα... πανικού φαινόταν να έχουν οι δύο ομάδες όταν η μπάλα πλησίαζε την περιοχή τους, όμως, μέχρι την ανάπαυλα, είχαν φέρει το ματς στα ίσια ώστε να ξεκινήσουν από... στέρεες βάσεις το δεύτερο μέρος.

Αυτό που έκανε τη Λίβερπουλ να έχει το πάνω χέρι στο δεύτερο ημίχρονο και να ανταπεξέρχεται άνετα στις συνθήκες πίεσης που προσπάθησε να δημιουργήσει η Σίτι στην έναρξη της επανάληψης, ήταν η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. Δίχως να αφήνει περιθώρια για μπαλιές που θα μπορούσαν να «τρυπήσουν» την άμυνά της, η Λίβερπουλ που και πάλι σε προτεραιότητα τα αμυντικά της καθήκοντα, έδειχνε πιο σίγουρη. Παράλληλα, στην επίθεση ήταν θέμα... μιας τελικής πάσας που ενώ ο Κουτίνιο έβλεπε ότι δεν μπορούσε να του βγει και οι αμυντικοί της Σίτι έκοβαν την τελευταία στιγμή, το πήρε... προσωπικά. Με καταπληκτικό δεξί σουτ στο 75' νίκησε τον Χαρτ για το τελικό 2-1 στο «Άνφιλντ»!

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης