Ο Νολμπέρτο Σολάνο για μάνατζερ της Εθνικής!

Ο Νολμπέρτο Σολάνο για μάνατζερ της Εθνικής!

Ο Περουβιανός πρώην άσος είναι υποψήφιος για να αναλάβει μάνατζερ της Εθνικής Ελλάδας - Μεγάλη καριέρα σε Νιούκαστλ Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ, ενώ έπαιξε και στη Λάρισα

Ο Νολμπέρτο Σολάνο για μάνατζερ της Εθνικής!
Ο Σέρχιο Μαρκαριάν καταστρώνει τα πλάνα του για τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη στις 29 Μαρτίου ενώ παράλληλα βρίσκεται σε αναζήτηση των ανθρώπων που θα αποτελέσουν το επιτελείο του στην Ελλάδα.

Μία θέση που είναι κενή είναι αυτή του τιμ μάνατζερ και ο Σέρχιο Μαρκαριάν-σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr-έχει βρει τον εκλεκτό σε ένα παλιό γνώριμο στο ελληνικό κοινό. Ο λόγος για τον άλλοτε άσο της Λάρισας (είχε φορέσει τα βυσσινί το 2008), τον Νολμπέρτο Σολάνο.

Όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr ο Σολάνο βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και την επόμενη εβδομάδα θα έχει συνάντηση με τον τεχνικό της Εθνικής για να συζητήσουν την πιθανότητα να βρεθεί στο πλευρό του.

Κλείσιμο
Το όνομα του Σολάνο είχε ακουστεί έντονα για προπονητής στην εθνική ομάδα του Περού, αλλά στο νήμα την θέση κέρδισε ο Αργεντινός Ρικάρντο Γκαρέκα.

Ποιος είναι ο Σολάνο

Ο Νολμπέρτο Σολάνο είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει το Περού με πλούσια καριέρα στην Αγγλία. Ο 40χρονος πλέον Σολάνο έκανε το μπαμ στην Σπόρτινγκ Κριστάλ πριν μετακομίσει στην Μπόκα Τζούνιορς. Στο «Μπομπονέρα» έκατσε ένα χρόνο αλλά πρόλαβε να δείξει την αξία του με αποτέλεσμα το 1998 να γίνει ο πρώτος Περουβιανός που αγωνίστηκε στην Πρέμοιερ Λιγκ φορώντας την φανέλα της Νιούκαστλ. 

Μετά από δέκα χρόνια παρουσίας σε Νιούκαστλ Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ, το καλοκαίρι του 2008 αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση της Λάρισας, πριν γυρίσει στην πατρίδα του και την Ουνιβερσιτάριο. Η Αγγλία όμως είχε γίνει το δεύτερο σπίτι του και το 2010 επέστρεψε στο Νησί για χάρη της Λέστερ αρχικά και στη συνέχεια των Χαλ και Χάρτπουλ πριν αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. 

Από το 2012 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Ουνιβερσιτάριο και στη συνέχεια ανέλαβε την Ιντερνάσιοναλ του Τορόντο η οποία αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του πρωταθλήματος Καναδά.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης