AEK: Παίζει πάντα του Τζιμπούρ

AEK: Παίζει πάντα του Τζιμπούρ

Η... καψούρα του Μελισσανίδη για τον Τζιμπούρ και η αγωνιστική άνοδος του Αλγερινού, τον φέρνουν όλο και πιο κοντά στην μεγάλη επιστροφή

AEK: Παίζει πάντα του Τζιμπούρ
Όλο και πιο ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται ο Ραφίκ Τζιμπούρ, που, όχι μόνο απασχολεί, αλλά είναι και μία από τις περιπτώσεις που πλέον παίζουν πάρα πολύ δυνατά. Σε αυτό έχουν βοηθήσει πολλά, αφού όλες οι εξελίξεις αποτελούν σύμμαχο για την επιστροφή του στην Ένωση.
 
Πέρα από την μεγάλη αδυναμία που έχει στον Τζιμπούρ ο Μελισσανίδης, υπάρχουν και άλλα πράγματα που έχουν μεγάλη βαρύτητα. όπως για παράδειγμα, το γεγονός ότι ο Αλγερινός έχει πάρει και πάλι τα πάνω του και βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, ενώ το καλοκαίρι μένει και ελεύθερος. 

Όπως αναφέρει και στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα «GoalNews», στην Ένωση θέλουν να πραγματοποιήσουν κινήσεις ποιοτικές, χωρίς να χάσουν χρόνο και έτσι, δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα εξελίξεις στην περίπτωση του Αλγερινού επιθετικού. Αυτή βέβαια, δεν είναι και η μόνη περίπτωση που εξετάζεται, ενώ μία από τις υπόλοιπες που έχει ξεχωρίσει, είναι αυτή του Σα που απασχόλησε και τον Γενάρη, με τον Πορτογάλο να προτιμάει να παραμείνει στην Λέγκια. 

Κλείσιμο

Πηγή: www.gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης