La Liga: «Λουκέτο» στην εξέδρα των οργανωμένων οπαδών της Μπέτις

La Liga: «Λουκέτο» στην εξέδρα των οργανωμένων οπαδών της Μπέτις

Λόγω της στήριξής τους στον άσο της ομάδας, Ρουμπέν Κάστρο, που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

La Liga: «Λουκέτο» στην εξέδρα των οργανωμένων οπαδών της Μπέτις
Τα συνθήματα που ακούστηκαν από τους οργανωμένους οπαδούς της Ρεάλ Μπέτις υπέρ του Ρουμπέν Κάστρο, ο οποίος κατηγορείται για βίαιη συμπεριφορά απέναντι στη σύντροφό του, οδηγούν την ισπανική λίγκα στην απόφαση να βάλει "λουκέτο" στο πέταλο που τους φιλοξενεί, στο στάδιο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν"!

Οι οπαδοί της Μπέτις, οι οποίοι φημίζονται για την ακραία συμπεριφορά τους, φώναξαν συνθήματα, με τα οποία δικαιολογούσαν τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή τους, γεγονός που έγινε αντιληπτό από την αρμόδια ελεγκτική υπηρεσία της ισπανικής Λίγκας.

Ο Ρουμπέν Κάστρο αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης δύο ετών και ενός μήνα, καθώς κατηγορείται από την πρώην φίλη του για τέσσερις επιθέσεις σωματικής βίας και αρκετές απειλές.

Κλείσιμο
Η επιτροπή ζήτησε από την Μπέτις να βοηθήσει στον εντοπισμό των οπαδών που φώναξαν τα συνθήματα και ενημέρωσε την ομάδα της Σεβίλλης ότι προτίθεται να κλείσει το πέταλο πίσω από την εστία, στο οποίο φιλοξενούνται οι φανατικοί οπαδοί, μερίδα των οποίων εκδήλωσε τη συμπαράστασή της στον Ρουμπέν Κάστρο.

Ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση, άφησε να εννοηθεί ότι θα επιστρατεύσει ένα νόμο του 2007, βάσει του οποίου οι "ένοχοι" μπορούν να τιμωρηθούν με πρόστιμο έως και 60 χιλιάδες ευρώ και με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους έως και δύο χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης