Αναστασιάδης: Το σχέδιο είναι άλλο, από Πάνω

Αναστασιάδης: Το σχέδιο είναι άλλο, από Πάνω

«Έχω εμπιστοσύνη στην Παναγιά θα μας το δώσει» δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά μετά την ήττα με 2-1

Αναστασιάδης: Το σχέδιο είναι άλλο, από Πάνω
Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε παράπονα για την διαιτησία, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα (2-1) του ΠΑΟΚ από τον Παναιτωλικό ενώ εξέφρασε την… εμπιστοσύνη του στην Παναγία. 
Αναλυτικά, όσα είπε ο τεχνικός του «Δικεφάλου» στην συνέντευξη Τύπου: 

«Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Είπαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι σαν να ήταν το τελευταίο. Μπήκαμε πολύ νωθρά, δεν βάλαμε τα πόδια μας. Δεχθήκαμε κι ένα γκολ που αποσυντόνισε και την ομάδα. Σήμερα είναι μία κακή μέρα για όλους. Δεν πήγε τίποτα σωστά, ακόμη κι όταν η ομάδα ισοφάρισε όλες οι κόντρες πήγαν σε βάρος μας. Έτσι ήθελε η Παναγιά να γίνει. Και για όλα φταίω εγώ και η ευθύνη είναι καθαρά δική μου. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και περισσότερο έχω εμπιστοσύνη στην Παναγιά θα μας το δώσει. 

Δεν το βάζουμε κάτω. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Είναι σημαντικό το πως χάνεις ένα παιχνίδι και πως πάει η ροή ενός αγώνα. Όλα ήταν άσχημα. Ήμασταν κακοί. Μας κάνουν τρεις φάσεις από αράουτ. Πρέπει να δείτε πως ξεκινούν οι φάσεις. Είναι τόσο απλά τα πράγματα. Είναι γιατί ο άλλος είναι σε καλύτερη θέση και δεν του δίνει την μπάλα. Είναι πολλά πράγματα που δεν πήγαν καλά. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, δεν θα κατηγορήσω τα παιδιά. Αν συνεχίζαμε και στο δεύτερο ημίχρονο να είμαστε άσχημοι θα λέγαμε ότι κάτι άλλο έφταιγε, αλλά στο δεύτερο ήταν καλύτερη η εικόνα. Όταν είναι καλή βεβαίως η ομάδα κερδίζει». 
Κλείσιμο

Για τη διαφορά με τον Ολυμπιακό στην μάχη του τίτλου: «Έχω εμπιστοσύνη στην Παναγιά και στα παιδιά. Και ο Ολυμπιακός, ενώ ήμασταν πέντε πόντους μπροστά μας πέρασε. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο. Εμείς είμαστε εδώ για τα δύσκολα και όχι για τα εύκολα. Το σχέδιο είναι άλλο από Πάνω. Το τι θα κάνει θα φανεί στο δρόμο. Πιστεύω ότι τον Μάιο θα είμαστε καλά». 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης