Διπλό «όχι» για Κατσικά

Διπλό «όχι» για Κατσικά

Πρόταση από ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Ολλανδίας δέχθηκε ο ΠΑΟΚ για την άμεση παραχώρηση του Γιώργου Κατσικά, αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» και ο παίκτης απάντησαν αρνητικά.

Διπλό «όχι» για Κατσικά
Οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Κατσικά είναι σε ιδιαίτερο σημείο, καθώς ο 25χρονος αμυντικός συνεχίζει να αγωνίζεται, παρότι αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι.

Ο Έλληνας στόπερ υπολογίζεται κανονικά από τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος γνωρίζει ότι κατά πάσα πιθανότητα ο παίκτης θα αποχωρήσει τον Ιούλιο.

Ωστόσο, χθες έφτασε πρόταση στον «Δικέφαλο του Βορρά» για την άμεση παραχώρηση του Κατσικά. Οι Θεσσαλονικείς και ο Κατσικάς συζήτησαν την πρόταση ολλανδικού συλλόγου της πρώτης κατηγορίας και απάντησαν αρνητικά, αφού δεν συνέφερε την ομάδα και τον ίδιο.
Κλείσιμο

Πάντως, υπάρχει η εκτίμηση ότι οι Ολλανδοί θα επανέλθουν το καλοκαίρι, όταν ο Έλληνας αμυντικός θα μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Εν τω μεταξύ, χθες το βράδυ η Τενερίφη ανακοίνωσε (μονομερώς) τη λήξη του δανεισμού τού Χακόμπο, ο οποίος συνέχιζε και στην πατρίδα του να κάνει τα… δικά του και αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από την ισπανική ομάδα.

Πηγή www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης