«Μύλος» με Πουλίδο

«Μύλος» με Πουλίδο

Η Τίγκρες ανακοίνωσε ότι δικαιώθηκε στο CAS για το θέμα του Άλαν Πουλίδο, την ώρα που ο Λεβαδειακός δηλώνει άγνοια για τα όσα ισχυρίζεται ο μεξικανικός σύλλογος.

«Μύλος» με Πουλίδο
Πριν καλά-καλά χαρούν στον Λεβαδειακό για την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο, προέκυψε η πληροφορία ότι η Τίγκρες γνωστοποίησε ότι έχει δικαιωθεί από το CAS στην υπόθεση του διεθνή επιθετικού και ότι το συμβόλαιο που έχει μαζί του, παραμένει σε ισχύ!

Από την πλευρά τους, οι Βοιωτοί και ο Μεξικανός επιθετικός δηλώνουν άγνοια για τα όσα ισχυρίζεται η πρώην ομάδα του 24χρονου παίκτη.

Ο Πουλίδο, πάντως, προπονήθηκε κανονικά χθες, όπως και ο Κατίδης, ο οποίος αναμένεται να είναι στην αποστολή του αυριανού κρίσιμου αγώνα με την Skoda Ξάνθη.

Κλείσιμο
Παράλληλα, ο Σάββας Παντελίδης παρουσιάζεται προβληματισμένος για λόγω των απουσιών, αφού ο Μάντζιος είναι τιμωρημένος, ο Ορτέγκα είναι τραυματίας και ο Κονέ έχει… εξαφανιστεί.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα, στον Λεβαδειακό βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Γιάννη Στάθη και το μόνο που απομένει είναι να μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον ΟΦΗ.

Πηγή www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης