Ιστορική η τεσσάρα της Βολφσμπουργκ στη Μπάγερν

Ιστορική η τεσσάρα της Βολφσμπουργκ στη Μπάγερν

Οι Βαυαροί δέχθηκαν τέσσερα γκολ για πρώτη φορά μετά το 2009

Ιστορική η τεσσάρα της Βολφσμπουργκ στη Μπάγερν
Η Βόλφσμπουργκ σκότωσε την Μπάγερν στην αντεπίθεση και με πρωταγωνιστές τους Ντε Μπρόινε και Ντοστ διέλυσε τους Βαυαρούς με 4-1!

Η Βόλφσμπουργκ πέρασε ίσως την πιο δύσκολη περίοδο στην ιστορία της. Οι οπαδοί είπαν το τελευταίο αντίο στον Ζούνιορ Μαλαντά και οι παίκτες του Χέκινγκ ξέσπασαν πάνω στην Μπάγερν, την οποία διέλυσαν, φτάνοντας στη νίκη με 4-1 στο ντέρμπι κορυφής, για να μειώσουν τη διαφορά από τους Βαυαρούς στο -8!

«Για πάντα στις καρδιές μας» ήταν το σύνθημα στην Volkswagen Arena. Οπαδοί και παίκτες χειροκρότησαν για 1' τον νεαρό Βέλγο, που έχασε τη ζωή του πριν λίγες ημέρες και η Bundesliga ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η τελευταία φορά που η Μπάγερν είχε δεχθεί 4+ γκολ εκτός έδρας στο πρωτάθλημα ήταν τον Απρίλιο του 2009 ξανά σε αυτό το γήπεδο.

Η τακτική του Χέκινγκ ήταν υποδειγματική. Οι Λύκοι έπνιξαν τους Βαυαρούς στη μεσαία γραμμή από τη στιγμή που ο Γκουαρδιόλα έβαλε τον Τσάμπι Αλόνσο στο κέντρο της άμυνας και με μαέστρο τον Ντε Μπρόινε, σκόρπισαν τους Βαυαρούς.

Διαβάστε περισσότερα στο
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης