Ματέι: «Μιλάει με Ντιναμό ο ΠΑΟΚ»

Ματέι: «Μιλάει με Ντιναμό ο ΠΑΟΚ»

Ο Κοσμίν Ματέι επιβεβαίωσε μέσα από το gazzetta.gr τις επαφές της Ντιναμό με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως επιθυμεί διακαώς να φορέσει τα «ασπρόμαυρα»

Ματέι: «Μιλάει με Ντιναμό ο ΠΑΟΚ»
O ΠΑΟΚ συνεχίζει τη μεταγραφική αναζήτηση και στο στόχαστρο φέρεται να βρίσκεται ο Κοσμίν Ματέι της Ντιναμό Βουκουρεστίου. Οι Ρουμάνοι επιβεβαιώνουν τις επαφές, αλλά όχι και τις επίσημες κρούσεις των «ασπρόμαυρων» για τον 23χρονο. Παράλληλα, ο Ρουμάνος διεθνής εξτρέμ (μπορεί να παίξει και ως επιτελικός μέσος) μίλησε στο gazzetta.gr για το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τονίζοντας: «Ναι, γνωρίζω το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Μιλάει με την ομάδα μου, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο κλαμπ, ξέρω αρκετά πράγματα για τον σύλλογο, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερες πληροφορίες» και πρόσθεσε: «Εχω μιλήσει με τον Λαζάρ και τον Ρατς, ξέρω τα καλύτερα και φυσικά θα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ». 

Ο Κοσμίν Ματέι αποτελεί τον ηγέτη της Ντιναμό Βουκουρεστίου, έχοντας 78 συμμετοχές και 18 τέρματα την τελευταία διετία. Ο 23χρονος εξτρέμ έγινε το 2014 και διεθνής με τη Ρουμανία, ενώ συμπεριλαμβάνεται στα μεγάλα ταλέντα της χώρας. 


Διάβασε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης