Ανέστης: «Να περάσουμε και τον Ολυμπιακό»

Ανέστης: «Να περάσουμε και τον Ολυμπιακό»

Η νίκη επί του Ολυμπιακού και η πρόκριση της ΑΕΚ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και η κατάκτηση του πρωταθλήματος, κυριαρχεί στο μυαλό του Γιάννη Ανέστη

Ανέστης: «Να περάσουμε και τον Ολυμπιακό»
Tο μυαλό του στο Καραϊσκάκη, για το πρώτο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό έχει ήδη στο μυαλό του ο Γιάννης Ανέστης. 

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην κλήρωση που στέλνει τους «κιτρινόμαυρους» στο Καραϊσκάκη για το πρώτο ματς με τους «ερυθρόλευκους», αλλά και για την πρόκριση επί της Κέρκυρας. 

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή του Γιώργου Χελάκη: 
Για τα πρώτα συναισθήματα μετά τη κλήρωση του κυπέλλου:«Τα συναισθήματα είναι πολύ καλά. Περιμέναμε κάθε αντίπαλο και τον σεβόμαστε όποιος και αν είναι αυτός. Ανεξαρτήτως αντίπαλου είμαστε ικανοποιημένοι. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κυνηγήσουμε τη πρόκριση». 

Για την πρόκριση επί της Κέρκυρας: «Στόχος μας ήταν να πάμε στη Κέρκυρα να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα και στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο μας να κάνουμε καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη πρόκριση. Δεν την υποτιμήσαμε και για αυτό τον λόγο περάσαμε σχεδόν εύκολα». 

Κλείσιμο
Για τη βελτίωση της ομάδας κατά τη διάρκεια της σεζόν: «Όσο περνάει ο καιρός το νιώθουμε κι εμείς, γιατί από την αρχή δουλεύουμε καθημερινά. Κάθε μέρα δενόμαστε παραπάνω και περνάμε στα επίσημα παιχνίδια στοιχεία που δουλεύουμε στις προπονήσεις». 

Διαβάστε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης