ΑΕΚ: Με 2-0 επί της Κέρκυρας έκλεισε θέση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας

ΑΕΚ: Με 2-0 επί της Κέρκυρας έκλεισε θέση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας

Η Ένωση δεν αντιμετώπισε ιδαίτερα προβλήματα με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ - Μάνταλος και Αραβίδης οι σκόρερ

ΑΕΚ: Με 2-0 επί της Κέρκυρας έκλεισε θέση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας
Χωρίς άγχος και με εμφάνιση με άρωμα Σούπερ Λίγκας η ΑΕΚ μπήκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Ένωση με γκολ από Μάνταλο και Αραβίδη «καθάρισε» την Κέρκυρα στο Ολυμπιακό Στάδιο, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί την προίκα της (1-1) από το πρώτο παιχνίδι. 

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν οι «κιτρινόμαυροι» το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είχε την κατοχή (έφτασε μέχρι 67-33%) αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Τα πόδια της ΑΕΚ... λύθηκαν στο 51ο λεπτό, όταν ο Μάνταλος ευστόχησε από την «άσπρη βούλα», σε πέναλτι που κέρδισε –σωστά- ο Έλντερ Μπαρμπόσα. 

Η Ένωση έψαξε και το δεύτερο τέρμα ενώ ήταν χαρακτηριστικό πως δεν απειλήθηκε καθόλου, με την πρώτη τελική της ομάδας του Γρηγορίου να εκδηλώνεται στο 69ο λεπτό! Με μοναδική εξαίρεση μια επικίνδυνη κεφαλιά του Μαρκόφσκι (81΄) η ΑΕΚ δεν ξέφυγε καθόλου από το πλάνο της και καθάρισε το ματς στο 82ο λεπτό με τον Αραβίδη, ενώ λίγο αργότερα είχε και δοκάρι με τον Μπακάκη στο 84’. 

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης