Παναθηναϊκός: Περνά και με ισοπαλία, θέλει όμως τη νίκη απέναντι στυην Ξάνθη

Παναθηναϊκός: Περνά και με ισοπαλία, θέλει όμως τη νίκη απέναντι στυην Ξάνθη

Οι «πράσινοι» υποδέχονται στη Λεωφόρο τους Ακρίτες για το Κύπελλο Ελλάδας με το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού να τους δίνει προβάδισμα γαι την πρόκριση 

Παναθηναϊκός: Περνά και με ισοπαλία, θέλει όμως τη νίκη απέναντι στυην Ξάνθη
Η μισή δουλειά έγινε στο πρώτο ματς πριν μια εβδομάδα και σήμερα θέλει να την ολοκληρώσει. Ο Παναθηναϊκός με κάβα το 1-1 της περασμένης Πέμπτης στην Ξάνθη, υποδέχεται (19:00, ΟΤΕ Sport 4) στο «Απ. Νικολαΐδης» τη Skoda και παρότι του κάνει και το 0-0 (και το 1-1 οδηγεί σε παράταση) η νίκη είναι μονόδρομος. 

Οι «πράσινοι» την τελευταία διετία έχουν το απόλυτο στα ματς του Κυπέλλου στα πέντε παιχνίδια που έχουν δώσει στη Λεωφόρο. Φέτος, επικράτησαν 3-1 του Παναιτωλικού και αν μετρήσουμε και τους αγώνες στο ΟΑΚΑ, η τελευταία ήττα εντός έδρας ήταν στις 19-1-2011, όταν η ΑΕΚ νίκησε με 2-0. 

Όσον αφορά την ενδεκάδα του «τριφυλλιού», πιθανότατα θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια ο Κοτσόλης, όπως γίνεται σε όλα τα ματς Κυπέλλου. 

Κλείσιμο
Την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Νάνο. Στη μεσαία γραμμή οι Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, αναμένεται να έχουν μπροστά τους τον Πέτριτς και επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Μπεργκ, Καρέλης. Δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσει ο Αναστασίου χρησιμοποιώντας τον Ζέκα δεξί μπακ (πάνω στον Λουσέρο) και βάζοντας στα χαφ εσωτερικό δεξιό τον Χρήστο Δώνη, αλλά αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. 

Ιδιαίτερη προσοχή ζήτησε ο Γιάννης Αναστασίου από τους ποδοσφαιριστές του, όταν θα χάνουν την μπάλα. Θέλει να έχουν γρήγορες επιστροφές, καθώς η Ξάνθη είναι πολύ καλή στις αντεπιθέσεις. 

Το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο. Υπολογίζεται ότι θα βρεθούν περίπου 12.000 φίλοι του Παναθηναϊκού. Υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ με εξαίρεση τις θύρες 10 (15 ευρώ) και 3 (30 ευρώ). Ειδικά στις κεντρικές θύρες έχουν σχεδόν εξαντληθεί τα εισιτήρια (κάποιες δεκάδες έχουν μείνει για σήμερα). 

Στην άλλη πλευρά, μια πιθανή ενδεκάδα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο Κυριακίδης στο τέρμα και στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Γουάλας, Γούτας, Λισγάρας, Μπέρτος. Ομπόντο, Παπαστεριανός στα χαφ, με τον Κλέιτον μπροστά τους. Σολτάνι αριστερά, Λουσέρο δεξιά και ο Καπετάνος στην κορυφή. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης