Εθνική Ελλάδος: Φαβορί ο Μαρκαριάν, αλλά...

Εθνική Ελλάδος: Φαβορί ο Μαρκαριάν, αλλά...

Ο Γιώργος Καραγκούνης συναντήθηκε με τον Γιώργο Γκιρτζίκη και μίλησαν για τον προπονητή. Πρώτος στην λίστα ο Σέρχιο Μαρκαριάν, ακολουθεί ο Κετσπάγια. Μέσα οι Λεμονής, Δώνης

Εθνική Ελλάδος: Φαβορί ο Μαρκαριάν, αλλά...
Ηταν προγραμματισμένο ραντεβού. Ο Γιώργος Καραγκούνης μετά τις συναντήσεις που είχε με υποψήφιους προπονητές μίλησε με τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη και του είπε του μετέφερε τα όσα έγιναν στα ραντεβού με τους εκάστοτε ομοσπονδιακούς.

Οπως όλα δείχνουν (και έδειχναν όλες τις προηγούμενες μέρες) ο Σέρχιο Μαρκαριάν φιγουράρει στην πρώτη θέση των υποψηφίων. Οπως έχει γραφτεί συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που φαίνεται να έχει θέση ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής και αυτός παραμένει το φαβορί ώστε να είναι ο επόμενος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ωστόσο δεν είναι ο μόνος. Η περίπτωση του Μίτσελ έχει «καεί» (άλλωστε το δήλωσε και ο ίδιος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη) αλλά δεν ήταν και η μοναδική εναλλακτική λύση για τον Καραγκούνη. Το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα και φαίνεται να έχει αρκετές πιθανότητες. Γιατί και την πραγματικότητα της Ελλάδας ξέρει και σε πάγκο Εθνικής έχει κάτσει.

Διάβασε περισσότερα στο www.gazzetta.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης