Φήμες για ΠΑΟΚ και Ροντρίγκες

Φήμες για ΠΑΟΚ και Ροντρίγκες

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται ο Πατίτο Ροντρίγκες, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Σάντος, λόγω του υψηλού κασέ του

Φήμες για ΠΑΟΚ και Ροντρίγκες
Η απόκτηση ενός εξτρέμ αποτελεί αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει αποκτήσει ήδη τον Νομπόα και ο Ρικάρντο Κόστα προβάρει τα ασπρόμαυρα. 

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία στη συμπρωτεύουσα ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξετάζει την περίπτωση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Πατίτο Ροντρίγκες. 

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες. 

Ο 24χρονος άσος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Σάντος, καθώς ο βραζιλιάνικος σύλλογος κρίνει ότι είναι μεγάλο το κασέ το. Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, ο μηνιαίος μισθός του Ροντρίγκες αγγίζει τις 70.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2016. 

Μέχρι το 2012 ο Αργεντινός άσος είχε αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στην Ιντεπεντιέντε και πέρσι είχε παίξει ως δανεικός στην Εστουδιάντες. Το 50% των δικαιωμάτων του ανήκουν σε εταιρεία μάνατζερ, αλλά η Σάντος ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο θα πουλήσει τα δικά της δικαιώματα. 
Κλείσιμο


Πηγή: www.sport-fm.gr 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης