Σήμερα κρίνεται του Κρισάντους στην ΑΕΚ

Σήμερα κρίνεται του Κρισάντους στην ΑΕΚ

Στο παρελθόν ανήκει για την ΑΕΚ το ματς με τον Παναγιάλειο, ενώ ακολουθεί εκείνο με την Κέρκυρα, και την ίδια ώρα κινούνται για την απόκτηση ενός φορ 

Σήμερα κρίνεται του Κρισάντους στην ΑΕΚ
Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε για την ΑΕΚ ο χθεσινός αγώνας με τον Παναγιάλειο στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς ο Χρήστος Αραβίδης έκανε χατ-τρικ και έδωσε τη νίκη (3-0) με την οποία η «Ένωση» πλησιάζει τον στόχο της επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα. 

Επόμενο παιχνίδι για τον «Δικέφαλο», ο επαναληπτικός με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Την ίδια ώρα, όμως, οι ιθύνοντες του συλλόγου κινούνται για την απόκτηση ενός επιθετικού, με τον Μακόλεϊ Κρισάντους να είναι αυτή στιγμή σε πρώτο πλάνο. 

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, όπως γράφει η SportDay, βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές. Πάντως, δεν αποκλείονται εξελίξεις ίσως και πριν το ματς με την Κέρκυρα. Ο λόγος είναι ότι ο Κρισάντους αναμένεται εντός της ημέρας να μείνει ελεύθερος από τη Σίβασπορ και στην ΑΕΚ ετοιμάζονται να του καταθέσουν επίσημα πρόταση για να τον κάνουν δικό τους. 

Κλείσιμο
Η «Ένωση» αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει το προβάδισμα έναντι άλλων ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Νιγηριανού φορ και ίσως και σήμερα σημειωθούν εξελίξεις. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης