Ολυμπιακός: «Πόκερ» για Νέτο

Ολυμπιακός: «Πόκερ» για Νέτο

Ποντάροντας και στην επιθυμία του Λουίς Νέτο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, ο Ολυμπιακός θα περιμένει μέχρι την Τέταρτη τον Πορτογάλο στόπερ

Ολυμπιακός: «Πόκερ» για Νέτο
Στο προσκήνιο παραμένει για τον Ολυμπιακό η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. 

Η ενίσχυση των μετόπισθεν αποτελεί προτεραιότητα για τους Πειραιώτες και από τη στιγμή που οι Σιόβας και Αυλωνίτης έχουν δείξει ότι μπορούν να βοηθήσουν, πιθανότατα δεν θα υπάρξει άλλη κίνηση για τη συγκεκριμένη θέση. 

«Νο1» στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας παραμένει ο Λουίς Νέτο για τον οποίο επικρατεί αισιοδοξία και οι «ερυθρόλευκοι» εκτιμούν ότι στο τέλος θα δικαιωθούν για την υπομονή που δείχνουν. 

Κλείσιμο
Ο Ολυμπιακός αναμένεται να περιμένει λίγο καιρό ακόμη (μία, δύο ημέρες) να δει τι θα συμβεί με τον Νέτο, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Βίτορ Περέιρα. 

Είδε Μπανανά και Γιουσούφ 

Στα Χανιά βρέθηκε χθες ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Εργοτέλη. Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών είδε από κοντά τον Μπανανά των γηπεδούχων, ενώ «τρελάθηκε» με τον Γιουσούφ. 

Ο Ιβοριανός εξτρέμ είχε εξαιρετική απόδοση και δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητος από τον 46χρονο προπονητή, ο οποίος δεν αποκλείεται να εισηγηθεί την απόκτησή του!

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης