ΟΦΗ... χωρίς ανάσα

ΟΦΗ... χωρίς ανάσα

Με τσαμπουκά μετά την εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, χωρίς όμως πολλά περιθώρια για ξεκούραση θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στην ρεβάνς της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πανθρακικό

ΟΦΗ... χωρίς ανάσα
Με 15 παίκτες στην διάθεσή του κάνει τα πλάνα του ο Νίκος Αναστόπουλος για την ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πανθρακικό. 

Οι παίκτες του ΟΦΗ έχουν πάρει τα… πάνω τους μετά το 4-0 του πρώτου ματς στην Κομοτηνή, αλλά και την εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, παρότι στην δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται το Κύπελλο μοιάζει πολυτέλεια. 

Πάντως, οι Κρητικοί δεν δείχνουν καμία διάθεση να τα παρατήσουν, με τον βασικό πονοκέφαλο για τον τεχνικό της ομάδας να είναι τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουν κληθεί να δώσουν οι παίκτες. 

Γι’ αυτό αναμένεται να γίνει ένα μικρό ροτέισον στο ματς του Κυπέλλου με τον Αγριμάκη -που υπερασπίστηκε ικανοποιητικά την εστία κατά τη διάρκεια του τραυματισμού του Λόρια- να παίρνει τη θέση κάτω απ’ τα δοκάρια, ενώ δεν αποκλείεται να πάρουν φανέλα βασικού και οι Μαραθιανός και Μανιδάκης.

Διαβάστε περισσότερα στο
Κλείσιμο
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης