Παραλίγο συμπαίκτες ο Κόμπι με τον Τζόρνταν

Παραλίγο συμπαίκτες ο Κόμπι με τον Τζόρνταν

Πολύ κοντά στο να αγωνιστεί στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο πλευρό του Μάικλ Τζόρνταν έφτασε ο Κόμπι Μπράιαντ, όπως αποκαλύπτει η «Washington Post»

Παραλίγο συμπαίκτες ο Κόμπι με τον Τζόρνταν
Κοντά στο να φορέσει τη φανέλα των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και να αγωνιστεί μαζί με τον Μάικλ Τζόρνταν έφτασε ο Κόμπι Μπράιαντ. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Washington Post» ο Κόμπι Μπράιαντ είχε εκφράσει στον Μάικλ Τζόρνταν το 2001, όταν ο «Air» επέστρεψε στην ενεργό δράση για να αγωνιστεί στους Ουίζαρντς, τη θέλησή του να γίνουν συμπαίκτες. Έτσι θα πραγματοποιούσε το όνειρό του να παίξει μαζί με το ίνδαλμά του, θα γινόταν μέντοράς του και ύστερα από κάποιο διάστημα θα αναλάμβανε ηγετικό ρόλο στους «Μάγους». 

Άλλωστε εκείνη την περίοδο οι σχέσεις του με τον έτερο σταρ των Λέικερς, Σακίλ Ο’Νιλ ήταν σε οριακό σημείο και επιθυμούσε να αποδείξει πως μπορούσε να κατακτήσει τίτλους και χωρίς αυτόν. 

Κλείσιμο
Σε πρώτη φάση οι πρωτευουσιάνοι δεν είχαν τα κατάλληλα ανταλλάγματα για να δώσουν στους Λέικερς, ώστε να αποκτήσουν τον Κόμπι Μπράιαντ, οπότε έπρεπε να περιμένουν το 2004, όταν τελείωνε το συμβόλαιο του «Μαύρου Πάνθηρα». Τα σχέδια τους όμως ματαιώθηκαν οριστικά, καθώς το 2003 ο Τζόρνταν σταμάτησε το μπάσκετ, ενώ ο τότε ιδιοκτήτης της ομάδας, Έιμπ Πόλιν αποφάσισε να τον εκδιώξει και από την θέση του τζένεραλ μάνατζερ. 

«Θα είχαμε φτιάξει μια σπουδαία ομάδα και θα είχαμε πάρει πρωταθλήματα. Για μένα να κερδίζεις είναι ένα ζήτημα ζωής ή θανάτου», σημείωσε ο 36χρονος σταρ των «Λιμνανθρώπων». 

Έτσι οι φίλοι του μπάσκετ έχασαν την ευκαιρία να δουν στην ίδια ομάδα τους δυο σπουδαιότερους σούτινγκ γκαρντ στην ιστορία του μπάσκετ.  

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης