Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση

Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση

Το νικηφόρο σερί της επιθυμεί να συνεχίσει η ΑΕΚ, η οποία στην πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου της Football League υποδέχεται τον Παναιγιάλειο και με… φόντο τη διαδικασία πλέι οφ.

Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση
Λίγες ημέρες πριν από τον κρίσιμο επαναληπτικό με την Κέρκυρα, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου, η ΑΕΚ επιστρέφει στις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου. 

Ο «Δικέφαλος» υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Παναιγιάλειο (18:00, OTE Sport 4, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), μία ομάδα που την δυσκόλεψε αρκετά στο πρώτο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου. 

Εκείνο που προβληματίζει τον Τραϊανό Δέλλα είναι το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχθεί μόλις 7 γκολ και διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (μετά την «Ένωση»), αν και βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Έλληνας τεχνικός, θέση στο βασικό σχήμα έχουν εξασφαλίσει οι Ανέστης, Μπακάκης, Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Ανάκογλου, Μάνταλος, Μπρέτσεβιτς και Γιόχανσον, με τις υπόλοιπες θέσεις να «παίζονται» ακόμα. 

Στο αριστερό άκρο της άμυνας είχε δοκιμαστεί ο Σοϊλέδης, ενώ για τις δύο θέσεις των εξτρέμ υπάρχουν τέσσερις υποψήφιοι: Αραβίδης, Ντούνης, Ζόριτς και Πλατέλλας.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης