ΑΕΚ… ανακατεμένη

ΑΕΚ… ανακατεμένη

Στη λύση του rotation θα καταλήξει -θέλοντας και μη- ο Τραϊανός Δέλλας. Τα συνεχόμενα ματς κι η κρίσιμη ρεβάνς Κυπέλλου αναγκάζουν τον «Κολοσσό» να κάνει διάφορα σχέδια για τη δευτεριάτικη ενδεκάδα

ΑΕΚ… ανακατεμένη
Έχει επανειλημμένα τονίσει ότι το πρωτάθλημα είναι ο πρωταρχικός στόχος της ΑΕΚ. Είναι δεδομένο ωστόσο (και το παραδέχθηκε κι ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του) ότι ο Τραϊανός Δέλλας βλέπει πολύ σοβαρά και το στόχο του Κυπέλλου. 

Μετά λοιπόν το παιχνίδι της Κέρκυρας -και κυρίως ενόψει της ρεβάνς που θ’ ακολουθήσει την προσεχή Πέμπτη- θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Παναιγιάλειο. 

Έτσι, ο Σοϊλέδης (που έχει προλάβει να δείξει ενδιαφέροντα στοιχεία στις ολιγόλεπτες εμφανίσεις μετά τον τραυματισμό του) έχει πιθανότητες να ξεκινήσει πρώτη φορά βασικός, όπως και ο Μπακάκης από τα δεξιά της άμυνας. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί με τον Σαρρή στο κέντρο της άμυνας, όπου θα έχει παρτενέρ έναν εκ των Λαμπρόπουλου-Τζανετόπουλου. 

Κλείσιμο
Κατά τ’ άλλα πιθανή θεωρείται η αποφόρτιση του Ανάκογλου, ενώ δεδομένα θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Ντακόλ, που επανέρχεται και μπορεί να δώσει ανάσες στον Μπρέσεβιτς. Ανάλογα, δε, με το αν ο Κροάτης θα ξεκινήσει βασικός, θα κριθεί και η θέση που θα παίξει ο Αραβίδης, ενώ θέση στην ενδεκάδα «χτυπάει» και ο Ντούνης.


Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης