Ο Μπεργκ... ξαναχτύπησε και χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό με 1-0 απέναντι στην Καλλονή

Ο Μπεργκ... ξαναχτύπησε και χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό με 1-0 απέναντι στην Καλλονή

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα της Καλλονής, αλλά ο συνήθης ύποπτος, Μάρκους Μπεργκ στο 78’, λύτρωσε το «τριφύλλι» (1-0) και το διατήρησε στο παιχνίδι του τίτλου.

Ο Μπεργκ... ξαναχτύπησε και χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό με 1-0 απέναντι στην Καλλονή
Το «Απόστολος Νικολαΐδης» αποτελεί το… οχυρό του Παναθηναϊκού και αποδείχθηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι. Οι «πράσινοι» για 78’ λεπτά αδυνατούσαν να παραβιάσουν την εστία της Καλλονής, που έπαιξε άμυνα στο μισό γήπεδο, αλλά ο Μάρκους Μπεργκ ήταν για μια ακόμη φορά ο παίκτης που είχε το κλειδί για τη δύσκολη, όπως αποδείχθηκε, νίκη με σκορ 1-0. 

Ο Σουηδός επιθετικός, που είχε σκοράρει δύο φορές νωρίτερα, αλλά τα γκολ ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, στην τρίτη και... φαρμακερή προσπάθεια, εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος της αντίπαλης άμυνας και από το ένα μέτρο, έβαλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας ένα εύκολο γκολ, που έμελλε να κρίνει και το παιχνίδι. Οι «πράσινοι» πέτυχαν την ένατη νίκη τους σε δέκα παιχνίδια στο γήπεδό τους και παρέμειναν στο παιχνίδι του τίτλου, ενώ η Καλλονή έμεινε χωρίς τρίποντο για ενδέκατο συνεχόμενο παιχνίδι. 

To ματς 
Κλείσιμο

Ο Παναθηναϊκός, συγκριτικά με τα δύο τελευταία παιχνίδια με Πανιώνιο και Skoda Ξάνθη, μπήκε με μεγαλύτερη διάθεση, σε μια προσπάθεια να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, αλλά βρήκε μπροστά του έναν… τοίχο! Η Καλλονή αμυνόταν σωστά και δεν άφηνε τους «πράσινους» να αναπτυχθούν όπως θα ήθελαν, κάτι που αποτυπωνόταν και στις ευκαιρίες. Στο εικοσάλεπτο, οι γηπεδούχοι είχαν να επιδείξουν ένα κακό σουτ του Πέτριτς (6’), που πέρασε άουτ και ένα του Πράνιτς (19’), που έδιωξε σε κόρνερ ο Χογκ. Η ομάδα της Μυτιλήνης προσπάθησε κάποιες φορές να βγει μπροστά, εφαρμόζοντας την τακτική των αντεπιθέσεων, αλλά δεν απείλησε ούτε μια φορά τον Στιλ. 

Όσο περνούσε η ώρα, ο Παναθηναϊκός πίεζε ολοένα και περισσότερο, προκειμένου να ανοίξει το σκορ, αλλά η αλήθεια είναι δεν είχε την κλασσική ευκαιρία. Η Καλλονή αμυνόταν στο μισό γήπεδο, με τους «πράσινους» να μην μπορούν να βρουν διαδρόμους για να αναπτυχθούν. Όσες φορές το κατάφεραν, τα χαλούσαν στην τελική επιλογή. Το πρώτο μεγάλο… αχ(!) ακούστηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Πράνιτς έκανε τη σέντρα-σουτ από δεξιά και εξ επαφής ο Σίλντενφελντ έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. 

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης