Στον Παναθηναϊκό ο Ταυλαρίδης

Στον Παναθηναϊκό ο Ταυλαρίδης

Ο έμπειρος αμυντικός, αν και είχε συμβόλαιο με τον Ατρόμητο μέχρι το 2016, πίεσε την ομάδα να αποχωρήσει και το αίτημά του έγινε αποδεκτό

Στον Παναθηναϊκό ο Ταυλαρίδης
Σε συμφωνία με τον Ατρόμητο για την απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη ήρθε ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να ολοκληρώνουν την δεύτερη μεταγραφή τους για τον Γενάρη, μετά τον Σωτήρη Νίνη. Ο έμπειρος αμυντικός, αν και είχε συμβόλαιο με τον Ατρόμητο μέχρι το 2016, πίεσε την ομάδα να αποχωρήσει και το αίτημά του έγινε αποδεκτό, με τους Κυπελλούχους Ελλάδος να καταβάλουν ένα... σχετικό τίμημα για να τον αποκτήσουν. 

Ο παίκτης, μάλιστα, τόνισε στους ανθρώπους του «αστεριού» πως θέλει πολύ να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, ομάδα που υποστήριζε από μικρό παιδί, ενώ για να βοηθήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Ταυλαρίδης χάρισε σημαντικό μέρος από τις οφειλές που είχε προς αυτόν ο Ατρόμητος. 

Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός διαθέτει όλα τα στοιχεία που είχε ζητήσει ο Αναστασίου και έτσι, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ενέκρινε άμεσα την απόκτησή του, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας που θα τον βοηθήσει στην άμεση προσαρμογή του. Ο Ταυλαρίδης αναμένεται να ενσωματωθεί στις αρχές της εβδομάδας και θα υπολογίζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Κλείσιμο

Πηγή: 
gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης