Δέλλας: Ξαναβγάζουμε την ΑΕΚ στο φως

Δέλλας: Ξαναβγάζουμε την ΑΕΚ στο φως

Βέβαιος πως τα δύσκολα πέρασαν εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας, μιλώντας στο περιθώριο της χριστουγεννιάτικης γιορτής της «Ένωσης»

Δέλλας: Ξαναβγάζουμε την ΑΕΚ στο φως
Η ΑΕΚ έκλεισε τη χρονιά με μια ακόμα νίκη και η εφετινή σεζόν, μοιάζει με το τελευταίο «βάσανο» πριν την επιστροφή στη φυσική της θέση. Ο Τραϊανός Δέλλας παρουσιάστηκε βέβαιος ότι τα δύσκολα πέρασαν για την «Ένωση» και έδειξε αισιόδοξος για την συνέχεια. 

«Πέρυσι τέτοια εποχή λέγαμε ότι θέλαμε να βγούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το μαύρο ...τούνελ που έχει μπει η ομάδα. Τώρα έχει μείνει μόνο ένα εξάμηνο. Με υπομονή και πολύ σκληρή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε να ξαναβγάλουμε την ομάδα στο φως», δήλωσε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», στο περιθώριο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής της ομάδας και συνέχισε: 

«Το μεγαλύτερο αγαθό απ’ όλα και πάνω απ’ όλα είναι η υγεία. Όταν έχουμε υγεία μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και γι’ αυτό θέλω σε όλους να ευχηθώ υγεία και να είναι δίπλα στην ομάδα», ενώ ερωτώμενος για το αν περιμένει …μεταγραφικό δώρο από τη διοίκηση, χαμογέλασε, απαντώντας λακωνικά: «Θα δούμε, θα δούμε...». 

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης