Οι αντεπιθέσεις χάρισαν τη νίκη στον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην Ξάνθη

Οι αντεπιθέσεις χάρισαν τη νίκη στον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην Ξάνθη

Με δύο γκολ καρμπόν, από Γιαννιώτα και Μάσα, οι Αρκάδες κέρδισαν με 2-1 και βρέθηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας

Οι αντεπιθέσεις χάρισαν τη νίκη στον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην Ξάνθη
Το παιχνίδι άρχισε χωρίς να δείχνει ικανό να έχει κάποιο τέρμα στα πρώτα λεπτά... Τελικά όμως ένα διώξιμο του Σανκαρέ στο 6', εξελίχθηκε σε κάθετη πάσα στον Γιαννιώτα, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Κυριακίδη και κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Έντεκα λεπτά αργότερα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής με ένα πανέμορφο γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι, έφτασε κοντά στο 2-0 με τον γκολκίπερ της Ξάνθης όμως να διώχνει σε κόρνερ.

Η Ξάνθη είχε την κατοχή και έψαχνε τρόπους ώστε να απειλήσει την αντίπαλη εστία, όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν εύκολο... Τελικά η πρώτη απειλή ήρθε στο 37' με ένα σουτ του Ομπόντο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όμως ήρθε στο 43' με τον Λουσέρο, ο οποίος από αριστερά έκανε ένα ωραίο διαγώνιο σουτ, αναγκάζοντας τον Κοσίσκι να κάνει μια δύσκολη επέμβαση και να κρατήσει το προβάδισμα για την ομάδα του μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Κλείσιμο
Γκολ από τα αποδυτήρια και στην επανάληψη

Όπως το πρώτο ημίχρονο, έτσι και το δεύτερο άρχισε με γρήγορο γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Μάσα αυτή τη φορά ως άλλος Γιαννιώτας, βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης και πλάσαρε εύστοχα τον Κυριακίδη για το 2-0. Από εκεί και πέρα όμως ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά, με την Ξάνθη να προσπαθεί να απειλήσει, αλλά να μην τα καταφέρνει με καλές αξιώσεις...

Μείωσε από τα 11 βήματα

Στο 81' η Ξάνθη έφτασε στο 2-1, με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κλέιτον εύστοχα, μετά από χέρι που έδωσε ο διαιτητής στον Μουκάμπ. Ωστόσο στα λεπτά που απέμεναν οι φιλοξενούμενοι που σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έδειξαν το πρόσωπο της Πέμπτης κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά ούτε καν να απειλήσουν την εστία του Κοσίσκι.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης