Αμπιντάλ: “Ο Ολυμπιακός το ιδανικό φινάλε”

Αμπιντάλ: “Ο Ολυμπιακός το ιδανικό φινάλε”

Δείτε μοναδικές στιγμές από την τελευταία ποδοσφαιρική παράσταση του τεράστιου Γάλλου αμυντικού – Απολαυστικά στιγμιότυπα από τους πανηγυρισμούς που σημάδεψαν το τέλος της ενεργούς δράσης του κορυφαίου άσου

Αμπιντάλ: “Ο Ολυμπιακός το ιδανικό φινάλε”
Ένα τεράστιο χειροκρότημα στην τελευταία του εμφάνιση με τα χρώματα του Ολυμπιακού έλαβε ο Ερίκ Αμπιντάλ, ο κορυφαίος Γάλλος αμυντικός που κρέμασε τα παπούτσια του φορώντας τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.




Κλείσιμο

Στην τελευταία του ποδοσφαιρική παράσταση ο Αμπιντάλ έγινε δέκτης εκδηλώσεων λατρείας από τους φιλάθλους αλλά και από τους συμπαίκτες του που τον αποθέωσαν.

Τα στιγμιότυπα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός είναι ενδεικτικά του τι συνέβη όταν ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα με την Καλλονή.

Αμέσως μετά, πάντα σε κλίμα συγκίνησης, ο Αμπιντάλ δήλωσε στη NOVA πως ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη πρόταση που είχε για να βάλει τέλος στην καριέρα του. “Είχα ακούσει τόσα πολλά και είδα κι εγώ ότι όντως είναι σπουδαίος σύλλογος με φανταστικό κόσμο”.

Ο Γάλλος άσος δήλωσε ευτυχής για την επιλογή του να έρθει στον Ολυμπιακό καθώς και η χώρα του ταίριαξε: “Η Ελλάδα είναι μία χώρα πολύ όμορφη. Μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ συμπαθητικοί οι άνθρωποι που γνώρισα όμως δεν μπορώ να μείνω πολύ. Αυτή είναι η δουλειά μου. Σκοπεύω όμως να ταξιδέψω και να την γνωρίσω πιο καλά”.



Ενώ για το μέλλον του: “Είναι αλήθεια πως το σπίτι μου είναι στην Βαρκελώνη. Είναι γεγονός πως έχω πρόταση από την Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό. Έχω χρόνο να σκεφτώ και να αποφασίσω...”










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης