Δώρο Χριστουγέννων για τον Πλατανιά

Δώρο Χριστουγέννων για τον Πλατανιά

Ο ΟΦΗ κράτησε το μηδέν για 84 λεπτά στα Περιβόλια, αλλά λίγο πριν το τέλος η κακή αντίδραση του Λόρια έκανε δώρο στον Τετέ το 1-0

Δώρο Χριστουγέννων για τον Πλατανιά
Με 4-2-3-1 παρέταξαν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο οι δύο προπονητές. Για τον Πλατανιά ο Ολιμπά ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Κουλιμπαλί δεξιά στην άμυνα, ο Ζαραδούκας αριστερά και οι Ιτούα, Μπανανά στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Τετέ, Αγκιλέρα και μπροστά τους οι Τζίλβαν Γκόμεζ, Τσουράκης, Μιλούνοβιτς. Στην κορυφή ο Τόρες.

Για τον ΟΦΗ ο Λόρια πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστα, με τον Στάθη να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Μιλιάζες το αριστερό και τους Αντελέγιε, Μεϊτέ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Μπανούσης, Μακρής και μπροστά τους οι Λαμπρόπουλος, Φερνάντεθ, Μερεμπασβίλι. Μοναδικός προωθημένος ο Πετρόπουλος.

Δοκάρι για Πλατανιά

Κλείσιμο
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πλατανιά να έχει δύο καλές στιγμές μέσα σε δύο λεπτά και δοκάρι. Η σέντρα του Τζίλβαν Γκόμεζ στο 10' βρήκε το κεφάλι του Μιλούνοβιτς, με τον Μεϊτέ να είναι εκεί για να κοντράρει η μπάλα στο σώμα του και να καταλήξει κόρνερ. Από την εκτέλεση αυτού ο Ιτούα έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι του Λόρια.



Διάβασε περισσότερα εδώ:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης