Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας 3-0

Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας 3-0

Με πρωταγωνιστή τον Νταβίδ Σίλβα που επέστρεψε και πέτυχε δύο γκολ, η Σίτι -χωρίς επιθετικό- νίκησε 3-0 την Κρίσταλ Πάλας και έπιασε την Τσέλσι στην κορυφή.

Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας 3-0
Μπορεί ο Μανουέλ Πελεγκρίνι να μην είχε παίκτη για την επίθεση αφού Αγουέρο, Τζέκο, Γιόβετιτς ήταν εκτός, όμως ο Σίλβα έκανε τα πάντα πιο εύκολα. Παρότι πρώτο μέρος οι Citizens δεν ήταν καλοί και κινδύνευσαν να βρεθούν πίσω στο σκορ, ο Ισπανός -που επέστρεψε από τραυματισμό- με δύο γκολ στην επανάληψη χάρισε μία ακόμα νίκη, η οποια ήταν η 6η σερί στην Premier League. Η Σίτι με αγώνα περισσότερο έπιασε την Τσέλσι στο Νο1 της βαθμολογίας και αν στη συνέχεια εκμεταλλευτεί το βατό πρόγραμμα, μπορεί να ζορίσει την ομάδα του Μουρίνιο, που όπως φαίνεται δεν θα κάνει μία σεζόν-περίπατο στην Αγγλία. Ο Γιάγια Τουρέ πέτυχε το τρίτο γκολ.

Πολύ μέτριο ήταν το πρώτο κομμάτι του ματς, με την Σίτι να προσπαθεί να προσαρμοστεί στο σύστημα χωρίς καθαρό φορ και την Πάλας να μην έχει πρόθεση να παίξει φουλ άμυνα. Οι γηπεδούχοι είχαν μερικά σουτ εκτός εστίας, όμως αυτή που είχε την πρώτη πραγματική ευκαιρία ήταν η ομάδα του Γουόρνοκ αφού στο 20' το ψαλιδάκι του Κάμπελ πέρασε έξω. Πέντε λεπτά αργότερα έκαναν αισθητή την παρουσία τους οι πρωταθλητές αλλά το πλασέ του Σίλβα μετά τον συνδυασμό με τον Νασρί έφυγε έξω για να έχει ακόμα μία καλή στιγμή η Πάλας με το σουτ του Μπολάσι στα πλαϊνά δίχτυα (37'). Στο 43' χάθηκε η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους για την ομάδα του Μάντσεστερ. Ο Τουρέ έβγαλε τρομερή πάσα στον Ζαμπαλέτα αλλά ο Αργεντινός μπακ έστειλε τη μπάλα άουτ με έξυπνο πλασέ.

Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης