Βασίλισσα και… χωρίς στέμμα η Βέροια

Βασίλισσα και… χωρίς στέμμα η Βέροια

Ούτε το ότι δεν ήταν σε καλή μέρα, ούτε και ότι έμεινε με δέκα στο τέλος λύγισαν την Βέροια. Αν και ο Πανθρακικός ήταν αγκαλιά με τη νίκη, ο Καλτσάς (90’) έκλεψε τον βαθμό στην Κομοτηνή (1-1)

Βασίλισσα και… χωρίς στέμμα η Βέροια
Μπορεί να πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της και να έμεινε με 10, όμως η Βέροια δεν μάσησε. Ο Πανθρακικός βρισκόταν αγκαλιά με τους τρεις βαθμούς χάρη στο τέρμα του Τζάνη από το 10’, όμως ο Καλτσάς στο 90’ «χάλασε» τις… γιορτές των γηπεδούχων, 1-1. 

Οι γηπεδούχοι έκαναν από νωρίς την ζημιά, καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό. Αν και το παιχνίδι είχε σχετικά καλό ρυθμό, δεν υπήρξαν πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Η ομάδα της Κομοτηνής εκμεταλλεύτηκε και το γεγονός πως η «βασίλισσα του Βορρά» έμεινε με 10 παίκτες στο 80’ –λόγω αποβολής του Ραούλ Μπράβο- και έμοιαζε να κλειδώνει το τρίποντο. «Μισή» φάση για τους φιλοξενούμενους αποδείχτηκε αρκετή και μάλιστα σε σημείο, που πονάει. Ο Καλτσάς με κοντινή κεφαλιά στο 90’ έκανε το 1-0 και έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του.

Περισσότερα εδώ: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης