Βίντεο: Aυτοί είναι οι πιο πιστοί οπαδοί

Βίντεο: Aυτοί είναι οι πιο πιστοί οπαδοί

Δείτε τη λίστα με τα δέκα γήπεδα που έχουν τους μεγαλύτερους μέσους όρους θεατών

Βίντεο: Aυτοί είναι οι πιο πιστοί οπαδοί
Μόνιμο θέμα συζήτησης μεταξύ των οπαδών είναι τα άδεια ή τα γεμάτα γήπεδα αντίστοιχα. Όλοι υπερηφανεύονται ότι είναι οι πιο πιστοί οπαδοί αλλά οι αριθμοί στα γήπεδα δείχνουν άλλα. Ειδικά εδώ στην Ελλάδα, με πολλούς παράγοντες να παίζουν τον ρόλο τους, τα εισιτήρια έχουν μειωθεί δραματικά. Για αυτό και με την βοήθεια της ιστοσελίδας «Underground Football» θα σας παρουσιάσουμε εκείνους που ακόμα στηρίζουν θερμά την ομάδα τους και με αφοσίωση γεμίζουν τα γήπεδα τους.

Ομάδες που δυναμώνουν και χτίζουν μοναδικές σχέσεις με τους οπαδούς τους που δεν διστάζουν ακόμα και με δύσκολες συνθήκες να στηρίζουν τις ομάδες τους θερμά και σε πολλές περιπτώσεις εντυπωσιακά.

Στην κορυφή της λίστας φυσικά και έχουμε γερμανική ομάδα. Γνωστοί οι Γερμανοί για την αφοσίωση τους στις ομάδες τους αφού βλέπουμε αρκετά συχνά ομάδες από την δεύτερη κατηγορία να «παίζουν» πολύ ψηλά στις λίστες με τα διαρκείας. Στην κορυφή της λίστας δεν βρίσκεται άλλη από την Ντόρντμουντ. Η σχέση της ομάδας με τους οπαδούς είναι μοναδική.

Κλείσιμο
Signal Iduna Park – 80,434



Στη συνέχεια ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης. Η δύναμη της ισπανικής ομάδας και το δυνατό της όνομα την κάνουν αγαπητή σε φιλάθλους σε ολόκληρο τον πλανήτη. Φαίνεται ότι οι Ισπανοί δεν έχουν επηρεαστεί από την κρίση που μαστίζει και τους ίδιους και το γήπεδο είναι μια συνήθεια που δεν κόβουν. Για αυτό και το Santiago Bernabeou δεν απογοητεύει ποτέ τους παίκτες της «Βασίλισσας».

Santiago Bernabeu – 77,117



Η πρώτη τριάδα κλείνει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Άγγλοι οπαδοί δεν πτοούνται από την κακή πορεία της ομάδας τα δύο τελευταία χρονιά, και ελπίζουν ότι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Για αυτό και δεν την αφήνουν μόνη σε αυτό τον αγώνα, αφού φροντίζουν να την στηρίζουν σε κάθε παιχνίδι.

Camp Nou – 74,363



Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης