Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Ερίκ Αμπιντάλ

Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Ερίκ Αμπιντάλ

Ο σπουδαίος Ερίκ Αμπιντάλ, ανακοίνωσε και επίσημα ότι σταματάει το ποδόσφαιρο! Με την Καλλονή το τελευταίο ματς. Τι είπε για τον Ολυμπιακό και το μέλλον του

Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Ερίκ Αμπιντάλ
Το ενδιαφέρον για την συνέντευξη αποχώρησης του Ερίκ Αμπιντάλ όπως είναι λογικό είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ξένων ΜΜΕ με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, αλλά και το πρακτορείο Reuters να βρίσκονται στην αίθουσα Τύπου. Επίσης, το παρών έδωσαν αρκετοί «ερυθρόλευκοι» άσοι με τους Ρομπέρτο, Κασάμι, Ντουρμάζ και Μποτία (με πατερίτσες) να βρίσκονται στην πρώτη σειρά.
  
Πριν ξεκινήσει να μιλάει ο Ερίκ Αμπιντάλ, έπαιξε στο video wall που είχε ετοιμάσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός ένα video το οποίο ετοιμάστηκε προς τιμήν του σπουδαίου Γάλλου. Σε αυτό υπήρξαν πλάνα από την πλούσια καριέρα του με Μπαρτσελόνα, Μονακό, εθνική Γαλλίας, Μονακό και Ολυμπιακό.

Πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον χαιρέτησε.


Κλείσιμο

Αμπιντάλ: «Ήρθε η ώρα για το τέλος»

Αρχικά ο Γάλλος άσος ανέφερε: «Καταρχάς να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ πέρα σε μια τόσο μεγάλη και δύσκολη στιγμή για την καριέρα μου. Σήμερα σας δηλώνω επίσημα την απόφασή μου να σταματήσω την επαγγελματική μου καριέρα εδώ στον Ολυμπιακό. Ο λόγος που πήρα την απόφαση αυτή είναι προσωπικός και μέσα από την πορεία μου έχω αποδείξει πότε μπορώ να αποφασίζω. Νομίζω ότι η δική μου στιγμή ήρθε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο, τον Πιέρ τους πάντες που με περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους όλο αυτόν τον καιρό εδώ. 

Και θέλω να δηλώσω ότι είμαι περήφανος ότι ήμουν μέλος αυτού του συλλόγου, είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και φέτος το απέδειξε – είναι ένας σύλλογος που πάντα παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εκτός από του όλους τους προπονητές που σημάδεψαν όλη την καριέρα μου από τότε που ήμουν παιδί, όλους τους ανθρώπους και τα επιτελεία που βρέθηκα θα τις θυμάμαι για πάντα και θα θυμάμαι για πάντα αυτές τις στιγμές. Πριν μπούμε στις ερωτήσεις οι σχέσεις μου με τον Ολυμπιακό δεν σταματούν εδώ, φυσικά όχι». 

Καρεμπέ: «Είμαι περήφανος»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ από την πλευρά του είπε: «Καλημέρα και από μένα η Μπορούμε να νιώσουμε τα συναισθήματα είμαι και εγώ περήφανος που είμαι δίπλα σε έναν τόσο μεγάλο παίκτη. Και τους παίκτες που είναι εδώ να του αποτίσουν φόρο τιμής. Όλοι στο σύλλογο υποστηρίζουμε την απόφασή του, με πρώτο τον κύριο Μαρινάκη, με τον οποίο μοιράστηκε όλες του τις σκέψεις. Ζήσαμε στιγμές, πήραμε μαθήματα ζωής και αυτά τα μαθήματα θα μας συνοδεύουν για πάντα. Ελπίζω να συνεχίσουμε να έχουμε αυτή τη σχέση. Και θέλω να δηλώσω ότι ανήκεις στην οικογένεια του Ολυμπιακού, είσαι μέλος το σπίτι μας θα είναι πάντα ανοικτό όποτε θελήσεις να επιστρέψεις και θέλουμε να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα σου».

Ισά: «Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ»

Ο Πιέρ Ισά από την πλευρά του τόνισε: «Καλησπέρα και από μένα συντάσσομαι σε όσα είπε ο Κριστιάν για τα συναισθήματα, αλλά αυτό συμβαίνει όταν είσαι δίπλα σε έναν τόσο παίκτης αλλά αποδεικνύουμε για ακόμη μια φορά ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας τόσο μεγάλος σύλλογος.

Οι στιγμές που είδαμε στο βίντεο είναι πολύ λίγες για μια τέτοια καριέρα, στον Ολυμπιακό Ήταν για έξι μήνες αλλά ακόμη και αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά για μια ολόκληρη ζωή. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, του ευχόμαστε όλοι καλή επιτυχία και όπως είπε ο Κριστιάν θα τον ξαναδούμε στην Αθήνα με τις πόρτες να είναι πάντα ανοιχτές». 

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης