Ολυμπιακός: «Η ατιμωρησία έλαβε τέλος»

Ολυμπιακός: «Η ατιμωρησία έλαβε τέλος»

Για οριστική και αμετάκλητη κατακύρωση του προημιτελικού Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό υπέρ του Ολυμπιακού που συνιστά τέλος της ατιμωρησίας, κάνει λόγο η ερυθρόλευκη ΚΑΕ με ανακοίνωσή της. 

Ολυμπιακός: «Η ατιμωρησία έλαβε τέλος»
Για οριστική και αμετάκλητη κατακύρωση του προημιτελικού Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό υπέρ του Ολυμπιακού, κάνει λόγο η ερυθρόλευκη ΚΑΕ με ανακοίνωσή της μιλώντας για τέλος στην ατιμωρησία. 

Υπενθυμίζεται πως μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ που καλεί τον αθλητικό δικαστή να επανεξετάσει το ζήτημα, οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν από την ΕΟΚ με επίσημο έγγραφο να ορίσει ημιτελικό μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, ενώ η πλευρά του Παναθηναϊκού αντέδρασε δια στόματος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Το ΑΣΕΑΔ με σημερινή απόφασή του έκανε δεκτή την προσφυγή της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και, ανατρέποντας την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, κατακύρωσε αμετάκλητα τον από 09.10.2014 αγώνα Κυπέλλου υπέρ του Ολυμπιακού, λόγω της παράνομης παρουσίας του τότε Προέδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Δ. Γιαννακόπουλου στο γήπεδο. Η ατιμωρησία έλαβε τέλος». 

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης