Live: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 3-0

Live: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 3-0

Στις καθυστερήσεις το τρίτο γκολ για τους Γιαννιώτες - Χαρίδης στο 73΄ και Λίλα στο 26΄ τα δύο πρώτα γκολ - Αποχώρησε τραυματίας ο Γλύκος

Live: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 3-0
Ο «δικέφαλος του βορρά» φιλοξενείται από τον ΠΑΣ για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο πρώτο από τα δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει μέχρι το τέλος του 2014.

Η έλευση του νέου έτους μπορεί να βρει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην κορυφή της βαθμολογίας, αν καταφέρει να πάρει τα θετικά αποτελέσματα, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται ξανά στο -1 έπειτα από το 2-0 επί του Πανιωνίου, το βράδυ της Τετάρτης. 

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τζιόλη, Τζαβέλλα, Μακ, Κατσικά αλλά και τον Ρατς. Οι μέρες που διανύει ο ΠΑΟΚ δεν είναι οι καλύτερες της φετινής σεζόν με αρκετή κούραση και με μια πολύ δύσκολη νίκη (2-1) επί της Κέρκυρας την περασμένη Κυριακή. 
Κλείσιμο

Απέναντι στον πρωτοπόρο της Σούπερ Λίγκας, ο ΠΑΣ που ξεπέρασε την «τεσσάρα» από τον Λεβαδειακό παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά και πήρε και νίκη (1-0) επί του Ατρομήτου! Μπέριος και Ιωάννου είναι αυτοί στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Γιάννης Πετράκης για τη σημερινή αναμέτρηση. 

Παρακολουθείστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το live του gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης