Πρόστιμο-μαμούθ στον Ρόις της Ντόρτμουντ που οδηγούσε τρία χρόνια χωρίς δίπλωμα!

Πρόστιμο-μαμούθ στον Ρόις της Ντόρτμουντ που οδηγούσε τρία χρόνια χωρίς δίπλωμα!

Φέρεται να έχει πολλές φορές απασχολήσει τη γερμανική αστυνομία, με πέντε παραπτώματα, από το 2011, να αφορούν σε υπερβολική ταχύτητα 

Πρόστιμο-μαμούθ στον Ρόις της Ντόρτμουντ που οδηγούσε τρία χρόνια χωρίς δίπλωμα!
Στον Μάρκο Ρόις, το «αστέρι» της Μπορούσια Ντόρτμουντ, επιδόθηκε το μεγαλύτερο πρόστιμο που επέβαλε ποτέ η γερμανική αστυνομία, επειδή οδηγούσε για τρία χρόνια χωρίς δίπλωμα!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ μπορεί να υπερηφανεύεται για τον Μάρκο Ρόις, όμως η διοίκηση της ομάδας μάλλον εξεπλάγην όταν έμαθε πως του επιβλήθηκε το πρόστιμο-μαμούθ των 540.000 ευρώ για μια σειρά από παραπτώματα σχετικά με την οδήγησή του, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild.

Ο Ρόις φέρεται να έχει πολλές φορές απασχολήσει τη γερμανική αστυνομία, με πέντε παραπτώματα να αφορούν σε υπερβολική ταχύτητα -από το 2011. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από ό,τι φαίνεται: Ο Ρόις επί τρία χρόνια οδηγούσε χωρίς καν να έχει δίπλωμα!

Κλείσιμο
Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε σχετικά: «Ξέρω ότι ήμουν πολύ αφελής και ότι ήταν χαζό εκ μέρους μου. Έχω πάρει το μάθημά μου και αυτό δεν θα ξανασυμβεί».

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόστιμο που του επιβλήθηκε ήταν σε συνάρτηση με τις εβδομαδιαίες του αποδοχές, οι οποίες αγγίζουν ακόμη και τις 65.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης