Αποχαιρετάει ο Κατσικάς

Αποχαιρετάει ο Κατσικάς

Δύσκολο έως απίθανο θεωρείται να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Κατσικάς, καθώς δεν απάντησε θετικά στη νέα πρόταση που του έγινε. Προς εξωτερικό κοιτάει ο 24χρονος στόπερ

Αποχαιρετάει ο Κατσικάς
Ο Γιώργος Κατσικάς πραγματοποιεί την καλύτερη του σεζόν στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει φθάσει ήδη τις 15 συμμετοχές (8 στο Κύπελλο, 6 στο Europa League και μια στο Κύπελλο), αλλά σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα θα είναι η τελευταία του με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν την Τετάρτη στα γραφεία του συλλόγου για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να ανανεωθεί η συνεργασία τους, που λήγει το καλοκαίρι του 2015.

Ο Ζήσης Βρύζας έκανε βελτιωμένη πρόταση (175.000 ευρώ συν μπόνους για τέσσερα χρόνια), αλλά δεν άκουσε το «ναι» από τον Έλληνα αμυντικό. Ο παίκτης έχει στο μυαλό του να αγωνιστεί στο εξωτερικό και υπάρχει διαβεβαίωση από την πλευρά του μάνατζερ του ότι θα έρθει κάτι… καλό.

Κλείσιμο
Από τον ΠΑΟΚ δεν βγαίνει προβληματισμός για το συγκεκριμένο θέμα. Άλλωστε είχε δείξει εδώ και αρκετό καιρό ότι στραβώνει το συγκεκριμένο θέμα και ήδη έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις στόπερ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης