Κύπρος: Διεθνής διαιτητής καταγγέλλει στημένα παιχνίδια και παρεμβάσεις κομμάτων

Κύπρος: Διεθνής διαιτητής καταγγέλλει στημένα παιχνίδια και παρεμβάσεις κομμάτων

Σήμερα θα κληθεί στο Αρχηγείο Αστυνομίας για να δώσει κατάθεση

Κύπρος: Διεθνής διαιτητής καταγγέλλει στημένα παιχνίδια και παρεμβάσεις κομμάτων
Καταγγελίες για στημένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια και παρέμβαση κομμάτων στο κυπριακό πρωτάθλημα έκανε χθες ο διεθνής διαιτητής Μάριος Παναγή, ο οποίος σήμερα θα κληθεί στο Αρχηγείο Αστυνομίας για να δώσει κατάθεση.

Ο διαιτητής Μάριος Παναγή έκανε σωρεία καταγγελιών κατά του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ (Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου)  Χανς Ρέικβαρτ, του Προέδρου της ΚΟΠ Κώστα Κουτσοκούμνη και του Α` Αναπληρωτή Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα ότι ελέγχουν και χειραγωγούν διαιτητές και κάλεσε τον Γενικό Εισαγγελέα όπως συναντηθούν  για να δώσει κατάθεση προς εξιχνίαση των στημένων αγώνων στη Κύπρο. Ο διαιτητής απευθύνθηκε και προς τους Προέδρους των τριών μεγαλων κομμάτων της Κύπρου (ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού και ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο) ρωτώντας τους αν γνωρίζουν οτιδήποτε για συνάντηση υψηλόβαθμου παράγοντα της ΚΟΠ, σε σχέση με κομματικοποίηση του ποδοσφαίρου.

Εξάλλου ο Εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων  ενώ σχετικά έχει ενημερωθεί και η ηγεσία της Αστυνομίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης