Στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ πέρασαν Λίβερπουλ και Τότεναμ

Στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ πέρασαν Λίβερπουλ και Τότεναμ

Με άνετες νίκες σε βάρος των Μπόρνμουθ (1-3) και Νιούκαστλ (4-0) αντίστοιχα

Στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ πέρασαν Λίβερπουλ και Τότεναμ
Την ευκαιρία να 'ξεμπλοκάρουν' μετά τα άσχημα αποτελέσματα στην Premier League είχαν οι Reds που ξεπέρασαν εύκολα εκτός έδρας το εμπόδιο της ομάδας που είναι πρωτοπόρος στην Championship. Οι γηπεδούχοι έχασαν στο 4' τρομερή ευκαιρία να προηγηθούν με τον Γουίλσον να πλασάρει άουτ και στη συνέχεια τους πήρε η κάτω βόλτα. Στο 20' η Λίβερπουλ άλλαξε... άπειρες πάσες, ο Μάρκοβιτς έκανε όμορφη σέντρα για τον Χέντερσον, εκείνος έκανε κεφαλιά-πάσα και ο Στέρλινγκ με νέα κεφαλιά από κοντά έκανε το 0-1.

Στο 27' έγινε το 0-2 όταν ο Κουτίνιο έκανε το σουτ, ο Αρτουρ Μπόρουτς απέκρουσε και ο Μάρκοβιτς με σουτ από όριο της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ηταν το πρώτο γκολ του Στέρλινγκ από τις 20 Σεπτεμβρίου. Ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο ξεκίνημα της επανάληψης μετά την πάσα του Λαλάνα, όμορφη αλλαγή κατεύθυνσης και ψύχραιμο τελείωμα (0-3) για να διαμορφώσει το τελικό 1-3 ο Γκόσλινγκ μετά την ασίστ του Ρίτσι.

Φουλ για Γουέμπλεϊ

Κλείσιμο
Πολύ εύκολο έργο για την Τότεναμ, πέρασε το εμπόδιο της Νιούκασλ επικρατώντας 4-0 και είναι στα ημιτελικά της διοργάνωσης με Τσέλσι, Σέφιλντ Γιουν.  και Λίβερπουλ. Αρνητικό πρωταγωνιστής ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Αλνγουικ που έκανε αρκετά δώρα στους γηπεδούχους. Στο 18' ήταν το πρώτο τραγικό λάθος, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπενταλέμπ να πετύχει το 1-0. Η Νιούκασλ πήρε τον έλεγχο, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Βορμ. Μάλιστα, την καλύτερη φάση του α΄ μέρους είχε ο Κέιν, ο οποίος από λάθος του Γκουφράν δεν μπόρεσε να πετύχει και δεύτερο γκολ. Με το... καλημέρα του β' μέρους η Τότεναμ πέτυχε  το 2-0 με ωραίο σουτ του Τσαντλί. Οι «καρακάξες» βγήκαν μπροστά, τα έπαιξαν όλα, αλλά τα κενά στα μετόπισθεν στοίχισαν. Στο 62' ο Κέιν πέτυχε το 3-0 και ο Σολδάδο στο 70' εκμεταλλεύτηκε την ασθενή επέμβαση του Αλνγουικ διαμορφώνοντας το 4-0.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης