Μίτσελ: Πρέπει να αποκτήσουμε στόπερ έως τις 28 Δεκεμβρίου

Μίτσελ: Πρέπει να αποκτήσουμε στόπερ έως τις 28 Δεκεμβρίου

Μετά την αποχώρηση του Αμπιντάλ και τον τραυματισμό του Μποτία

Μίτσελ: Πρέπει να αποκτήσουμε στόπερ έως τις 28 Δεκεμβρίου
Ο Μίτσελ τόνισε πως ο Ολυμπιακός προχωράει το θέμα του στόπερ και ότι ο ίδιος θέλει τον παίκτη έως τις 28 Δεκεμβρίου στο Ρέντη! Δεν παίρνει 2ο στόπερ παρότι ο Μποτία θα μείνει 4-6 εβδομάδες έξω!

Ο Μίτσελ είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Τη νίκη με τα γκολ του Μήτρογλου και τις δυσκολίες με τον Πανιώνιο: Ότι μπορούμε να κάνουμε, να είστε σίγουροι πως το κάνουμε. Σήμερα παίξαμε με αρκετή ένταση αλλά μας έλλειπε το βάθος. Υπήρχε η αίσθηση που κινδυνεύαμε. Δεν υπήρχε σιγουριά λόγω του 1-0 όμως αυτό δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά βαρύς και δεν γινόταν να έχουμε ακρίβεια όμως οι περισσότερες φάσεις έγιναν από εμάς. Ο αντίπαλος δεν έκανε ευκαιρίες.
Κλείσιμο

Την συνεργασία με τον Αμπιντάλ και το εάν έχει καταλήξει στον διάδοχό του και τι χαρακτηριστικά θα έχει: Καταρχήν θέλω να σχολιάσω πως παρότι ο Ερίκ είχε πάρει την απόφαση να σταματήσει εδώ και 2 μήνες, συνέχισε μέχρι σήμερα να δουλεύει μαζί μας σαν επαγγελματίας. Εδώ και 2 μήνες ξεκινήσαμε την αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Έχουμε καταλήξει σε παίκτες που προτιμούμε. Έχουμε αρχίσει και διαπραγματεύσεις. Μέσα σε 10 μέρες πρέπει να έχει λυθεί το θέμα γιατί μετά την αποχώρηση του Ερίκ και τον τραυματισμό του Μποτία πρέπει να υπάρξει παίκτης. Τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να την προβλέψεις. Όταν είναι καταστάσεις εκτός επαγγελματικού και που έχουν να κάνουν με προσωπικά θέματα δεν γίνεται να κάνεις κάτι. Το ευτυχές πως ο Σιόβας είναι κάθε μέρα και καλύτερος. Σήμερα έκανε ένα πολύ καλό ματς. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Δεν είχε παίξει γιατί δεν ήταν σταθερός μετά τον τραυματισμό του. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτόν. Και εάν παίζει σαν σήμερα ακόμα πιο πολύ.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης