Νέα μόδα στη Γαλλία: Γιατί ιδρώνουν κάνοντας μποξ οι Παριζιάνες;

Νέα μόδα στη Γαλλία: Γιατί ιδρώνουν κάνοντας μποξ οι Παριζιάνες;

Το μποξ είναι ένας καλός τρόπος για να ιδρώσεις χωρίς να χάσεις την θηλυκότητά σου

Νέα μόδα στη Γαλλία: Γιατί ιδρώνουν κάνοντας μποξ οι Παριζιάνες;
Το κατεξοχήν αντρικό άθλημα κάνει θραύση στην «Πόλη του Φωτός» με τις γυναίκες να ιδρώνουν στα ρινγκ προκειμένου να αποκτήσουν σφριγηλό σώμα, επίπεδη κοιλιά και να χάσουν γρήγορα τα περιττά κιλά, σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «Μadame Figaro».

Το μποξ είναι ένας καλός τρόπος για να ιδρώσεις χωρίς να χάσεις την θηλυκότητά σου. Φορώντας κολλητά σορτς και τοπ αθλητικά μπλουζάκια, οι Παριζιάνες επιδεικνύουν στον ανδρικό πληθυσμό τα κάλλη τους, την αντοχή αλλά και την δύναμή τους. Καταβάλλοντας το ποσό των 1.500 ευρώ το χρόνο, οι Γαλλίδες προτιμούν να διοχετεύουν όλη τους την δύναμη στον δερμάτινο σάκο του μποξ αντί σε κάποιον αντίπαλο. 

«Πρόκειται για μία νέα τάση που κερδίζει συνεχώς έδαφος στη Γαλλία, σε μία χώρα όπου οι γυναίκες βίωσαν την χειραφέτηση πολύ νωρίτερα σε σχέση με άλλα κράτη. Με το μποξ, μία γυναίκα νιώθει ότι παίρνει την κατάσταση ολοκληρωτικά στα χέρια της. Οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου δεν διστάζουν να τσαλακώσουν την εικόνα τους αφού στο τέλος θα βγουν κερδισμένες», όπως εξηγεί το «Madame Figaro». 

Κλείσιμο
Tο άθλημα έχει ξετρελάνει κυρίως δύο κατηγορίες γυναικών: όσες έχουν αφιερωθεί στη δουλειά, τις επιχειρηματίες δηλαδή και όσες ασχολούνται με το χώρο της τέχνης, κυρίως ηθοποιούς. Οι περισσότερες από αυτές επιλέγουν τα ομαδικά προγράμματα εκεί που μπορούν να κάνουν περισσότερες γνωριμίες. Στο σάκο του μποξ διοχετεύουν όλη τους την ενέργεια αλλά και το στρες της ημέρας με τον ιδρώτα να κυλάει στο κορμί τους προσφέροντας ένα υπέροχο θέαμα στους άνδρες. Χωρίς αντίπαλο, οι γυναίκες που κάνουν μποξ δεν κινδυνεύουν να κτυπήσουν αλλοιώνοντας την εξωτερική τους εμφάνιση. Επιπλέον, στους χώρους όπου αθλούνται, διοργανώνονται κάθε Σαββατοκύριακο εκδηλώσεις με διάφορα χάπενινιγκς, μία καλή πρόταση για όσες δεν έχουν ταίρι.

Όπως εξηγεί το γαλλικό περιοδικό, το μποξ είναι το καλύτερο άθλημα για τις γυναίκες γιατί τα συνδυάζει όλα: Σωματική άσκηση και απώλεια κιλών, νέες γνωριμίες, και σεξ απίλ, αφού το ιδρωμένο γυναικείο κορμί δεν περνά ποτέ απαρατήρητο...Φρεσκάροντας τη μνήμη των αναγνωστών , το γαλλικό περιοδικό διευκρινίζει ορισμένες από τις «μαγικές» ιδιότητες που έχει στο γυναικείο σώμα: Παίζοντας μποξ, το σώμα αθλείται συνολικά αφού κανένα σημείο δεν μένει αγύμναστο ξυπνώντας παράλληλα τα αντανακλαστικά.  Διώχνει το στρες, εξασφαλίζει επίπεδη κοιλιά και ωθεί τις γυναίκες να ξεπεράσουν με ασφάλεια τα όριά τους. Ιδανικό για όσες θέλουν να πάρουν εκδίκηση επειδή κάποια στιγμή έγιναν και οι ίδιες... σάκοι του μποξ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης