Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου 87-72 (τελικό)

Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου 87-72 (τελικό)

Το θετικό αποτέλεσμα, με το οποίο θα εξασφαλίσει την πρόκριση στο TOP 16 της Ευρωλίγκας ψάχνει απόψε ο Παναθηναϊκός που έχει αγωνιστικά προβλήματα

Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου 87-72 (τελικό)
Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο 4-2 μετά τη νίκη στην Πολωνία επί της Τούροφ και έχουν την ευκαιρία να τελειώνουν μία και καλή με την υπόθεση πρόκριση. Αντίπαλος του «Τριφυλλιού» η Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχει πανηγυρίσει μόλις μία φορά μέχρι σήμερα (28/11), κάτι που συνεπάγεται πως βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θέλει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ!

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν στο... στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον πάτησε Ελλάδα, ωστόσο ακόμα δεν είναι έτοιμος να προσφέρει, ενώ την ίδια ώρα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Μπατίστα & Γιάνκοβιτς, οι οποίοι δεν γυμνάστηκαν χθες (27/11).

Από την άλλη, στη Μπάγερν Μονάχου αγωνίζεται πλέον ο Μπο ΜακΚάλεμπ (σ.σ. έκανε το ντεμπούτο του στην ήττα από τη Μπαρτσελόνα), που αντικαθιστά τον τραυματία Άντον Γκαβέλ.

Κλείσιμο
«Η Μπάγερν Μονάχου είναι μία πολύ καλή ομάδα που έχει τη γνωστή γερμανική νοοτροπία. Παίζουν στο δικό τους ρυθμό και στα 40 λεπτά, παλεύουν, αγωνίζονται και στα 40 λεπτά ανεξαρτήτως εξέλιξης και σπουδαιότητος του αγώνα. Με τον ΜακΚάλεμπ ανεβαίνουν ποιοτικά, ειδικά στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός. Σίγουρα είναι μια σημαντική προσθήκη γι’ αυτούς», σχολίασε -μεταξύ άλλων- ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

«Θα ταξιδέψουμε στην Αθήνα καλά προετοιμασμένοι. Είχαμε μερικές ημέρες ξεκούρασης στις οποίες κάναμε προπονήσεις πολύ συγκεντρωμένοι. Πρέπει να παίξουμε με δύναμη, ώστε να μπορέσουμε ν' ανταγωνιστούμε τον Παναθηναϊκό. Γι' ακόμη φορά δεν πάμε εκεί απλώς για να συμμετάσχουμε, αλλά για να νικήσουμε», δήλωσε από τη μεριά του ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης