Λαμποράλ Κούτσα - Ολυμπιακός 89-70 (τελικό)

Λαμποράλ Κούτσα - Ολυμπιακός 89-70 (τελικό)

«Λαβωμένοι» οι ερυθρόλευκοι καθώς Πρίντεζης, Λοτζέσκι, Παπαπέτρου και Κατσίβελης δεν βρίσκονται στα πλάνα του Σφαιρόπουλου - Με την πλάτη στον τοίχο οι Βάσκοι

Λαμποράλ Κούτσα - Ολυμπιακός 89-70 (τελικό)
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει ιδανικά την πορεία τους στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης και σήμερα (21:45/ΝΕΡΙΤ) θα ψάξουν ακόμα μία νίκη. Τα προβλήματα δεν λείπουν στο... στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με τους Πρίντεζη, Λοτζέσκι, Παπαπέτρου και Κατσίβελη να μένουν εκτός.

Από την άλλη, η Λαμποράλ Κούτσα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς μετά από 6 αγωνιστικές έχει μόλις 2 νίκες. Στον πάγκο των Βάσκων δεν βρίσκεται πλέον ο Μάρκο Κρέσπι, ενώ αποκτήθηκαν οι πολύπειροι Βούγιασιτς και Μπέγκιτς, προκειμένου να καλύψουν ορισμένα από τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, ώστε να μπορέσουμε να συμπεριλάβουμε στο παιχνίδι μας όλα όσα έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που παίζει σε υψηλό ρυθμό, ειδικά στην έδρα της και πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός δύσκολου αγώνα», δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
Κλείσιμο

Πηγή:
gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης