Αντσελότι: «Ομάδα με ηγέτες»

Αντσελότι: «Ομάδα με ηγέτες»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη 15η σερί νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις, αποθεώνοντας τους παίκτες του για την προσπάθεια που κάνουν, ήταν ο Κάρλος Αντσελότι μετά το 1-0 επί της Βασιλείας

Αντσελότι: «Ομάδα με ηγέτες»
Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, θέλησε να απονείμει τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για το 5x5 στη φετινή φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και ανέφερε:

«Είμαστε ομάδα με ηγέτες. Έχουμε καταπληκτικό σύνολο και οι παίκτες μου αξίζουν σεβασμό και αναγνώριση για όσα καταφέρνουν κάθε φορά».

Ερωτηθείς για τη σημασία των 15 διαδοχικών νικών σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ιταλός προπονητής είπε:

«Είναι πολύ καλό σερί. Η σεζόν, όμως, είναι πολύ μεγάλη και κάθε φορά πρέπει να επικεντρώνεσαι στο επόμενο ματς και να μην κοιτάς τι έχεις καταφέρει. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό το σερί και να συνεχίσουμε με νίκη. Οτιδήποτε μπορούμε να κάνουμε για να μείνει στην ιστορία του συλλόγου, θα είναι καλό. Τα συγχαρητήρια, όμως, ανήκουν στους παίκτες μου για την προσπάθεια που καταβάλλουν κάθε φορά».

Όσο για την κατάσταση στον όμιλο, όπου Βασιλεία και Λίβερπουλ θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση στην τελευταία αγωνιστική, ο Αντσελότι υποστήριξε πως:
Κλείσιμο

«Δείχνει καλύτερη από τη Λίβερπουλ. Είναι σε καλή κατάσταση και οργανωμένη ομάδα. Το Άνφιλντ, βέβαια, δεν είναι εύκολη έδρα για κανέναν, όμως θεωρώ ότι η Βασιλεία έχει ένα μικρό αβαντάζ».

Πηγή: www.gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης