Champions League: Παρατείνεται η αγωνία για τη Λίβερπουλ

Champions League: Παρατείνεται η αγωνία για τη Λίβερπουλ

Μεγάλη νίκη για την Άρσεναλ επί της Ντόρτμουντ - Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης

Champions League: Παρατείνεται η αγωνία για τη Λίβερπουλ
Από την παράταση της αγωνίας για την πρόκριση στην επόμενη φάση για τη Λίβερπουλ σημαδεύτηκε η 5η αγωνιστική των τεσσάρων πρώτων ομίλων του Champions League. Μεγάλη νίκη για την Άρσεναλ επί της Ντόρτμουντ στο Λονδίνο.

1ος Όμιλος
Μάλμε-Γιουβέντους 0-2
Με τα γκολ των Γιορέντε και Τέβεζ η ομάδα του Τορίνο έβαλε τέλος στις ελπίδες των Σουηδών για πρόκριση στην επόμενη φάση ενώ οι Γιουβεντίνοι πλέον χρειάζονται μόνο έναν βαθμό για να βρεθούν στους 16 του Champions League.
Κλείσιμο

Επόμενη αγωνιστική 9/12
Ολυμπιακός-Μάλμε
Γιουβέντους-Ατλέτικο

2ος Όμιλος
Με ένα γκολ στο 88ο λεπτό η ομάδα από τη Βουλγαρία έδωσε παράταση στην αγωνία της Λίβερπουλ για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση καθώς η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ πρέπει οπωσδήποτε να επικρατήσει της Βασιλείας στον τελευταίο αγώνα του ομίλου στο Άνφιλντ αν θέλει να συνεχίσει στο Champions League.

Στην Ελβετία η Ρεάλ Μαδρίτης με το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο με το οποίο «έπιασε» τον Ραούλ στη δεύτερη θέση των σκόρερ με τα περισσότερα γκολ στο Champions League (71 γκολ έναντι 74 του πρώτου στη λίστα Μέσι), ισοφάρισε το ρεκόρ επί Ζοζέ Μουρίνιο με 15 συνεχόμενες νίκες.

Λουντογκόρετς-Λίβερπουλ 2-2
Βασιλεία-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

Επόμενη αγωνιστική 9/12
Λίβερπουλ-Βασιλεία
Ρεάλ Μαδρίτης-Λουντογκόρετς

3ος όμιλος
Βήμα πρόκρισης για την Μονακό καθώς με το γκολ του Λούκας Οκάμπος στο 72΄ επικράτησε εκτός έδρας της Μπάγερν Λεβερκούζεν και πλέον διατηρεί βάσιμες ελπίδες να είναι αυτή που θα δώσει το παρών στους «16» παρά το τρίποντο της Ζενίτ επί της Μπενφίκα στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του δεύτερου μισού της 5ης αγωνιστικής.

Λεβερκούζεν-Μονακό 0-1
Ζενίτ-Μπενφίκα 1-0

Επόμενη αγωνιστική 9/12
Μονακό-Ζενίτ
Μπενφίκα-Λεβερκούζεν

4ος Όμιλος
Και μαθηματικά πλέον η Άρσεναλ συνεχίζει στο Champions League για 11η συνεχόμενη χρονιά «αγκαζέ» με τη Ντόρτμουντ την οποία νίκησε με 2-0 στο Emirates. Τα γκολ για τους Λονδρέζους πέτυχαν Γιάγια Σανόγκο και Αλέξις Σάντσεζ. Στο άλλο ματς του ομίλου η Άντερλεχτ νίκησε τη Γαλατάσαραϊ και κλείδωσε την συνέχεια της παρουσίας της στο Europa League

Άρσεναλ-Ντόρτμουντ 2-0
Άντερλεχτ-Γαλατάσαραϊ 2-0

Επόμενη αγωνιστική 9/12
Γαλατάσαραϊ-Άρσεναλ
Ντόρτμουντ-Άντερλεχτ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης