Ατλέτικο-Ολυμπιακός 4-0: Όλα για όλα στο παιχνίδι με τη Μάλμε

Ατλέτικο-Ολυμπιακός 4-0: Όλα για όλα στο παιχνίδι με τη Μάλμε

Η απραξία τριών εβδομάδων αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους «ερυθρόλευκους» που δεν άντεξαν στην πίεση των Μαδριλένων - Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μάντζουκιτς που πέτυχε τρία γκολ - Το σκορ άνοιξε ο Γαρθία

Ατλέτικο-Ολυμπιακός 4-0: Όλα για όλα στο παιχνίδι με τη Μάλμε
Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός στο «Βιθέντε Καλντερόν» από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με τη νίκη της Γιουβέντους στη Σουηδία επί της Μάλμε με 2-0 δυσκολεύει το όνειρο της πρόκρισης στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» φανερά επηρεασμένοι από την απραξία περίπου τριών εβδομάδων παρουσιάστηκαν αγνώριστοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Οι Μαδριλένοι φανερά διαβασμένοι και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάριο Μάντζουκιτς που πέτυχε χατ τρικ, μπήκαν δυνατά από το πρώτο κιόλας λεπτό και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 10' όταν σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Ρομπέρτο έδιωξε λανθασμένα πάνω στον Χουανφράν, ο οποίος με συρτή σέντρα βρήκε τον Γαρθία στη μικρή περιοχή και εκείνος με πλασέ έγραψε το 1-0. 

Από το σημείο αυτό και μετά οι παίκτες του Μίτσελ προσπάθησαν να αντιδράσουν και να ισορροπήσουν το παιχνίδι, αλλά η ασφυκτική πίεση των αντιπάλων τους σε συνδυασμό με την κακή αμυντική λειτουργία δεν τους επέτρεψε να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο. Τα λάθη συνεχίστηκαν και ένα «τσαφ» από τον Μποτία μετά από σέντρα του Ανσάλντι από δεξιά έφερε τον Μάντζουκιτς μόνο του απέναντι στον Ρομπέρτο κάνοντας το 2-0 στο 38'.  

Κλείσιμο
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο τέμπο με την Ατλέτικο να επιτίθεται κατά κύματα και τους πρωταθλητές Ελλάδας να προσπαθούν να αμυνθούν με νύχια και με δόντια. Κάτι που δεν κατάφεραν όμως στο 62' όταν από σέντρα του Αρντά ο Μάντζουκιτς βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή και με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Δεν πέρασαν παρά μόνο τρία λεπτά όταν και πάλι με κεφαλιά ο Κροάτης από φάουλ που εκτέλεσε ο Γκάμπι πήδηξε σε σωστό χρόνο νικώντας για ια ακόμη φορά τον Ρομπέρτο και γράφοντας το τελικό 4-0.

Η υπόθεση πρόκριση πλέον για τον Ολυμπιακό έχει δυσκολέψει, καθώς η νίκη της Γιουβέντους με 2-0 στο Μάλμε τους έφερε στους 8 βαθμούς έναντι 6 των «ερυθρολεύκων» και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται στο Τορίνο την Ατλέτικο που έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του ομίλου. Το βέβαιο πάντως είναι ότι οι παίκτες του Μίτσελ θα τα δώσουν όλα για όλα στο παιχνίδι με την Μάλμε στο «Γ. Καραϊσκάκης» εξαντλώντας κάθε πιθανότητα που τους έχει μείνει για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.


Οι συνθέσεις 

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Μογιά, Γκοντίν, Ανσάλντι, Χουάνφραν, Χιμένεθ, Τιάγκο (46’ Μάριο Σουάρεθ), Κόκε, Ραούλ Γκαρσία, Αρντά Τουράν (66’ Χιμένεθ), Γκάμπι, Μάντζουκιτς (69’ Γκριεζμάν). 

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου, Αμπιντάλ, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Μανιάτης (46' Φουστέρ), Αφελάι (46' Κασάμι), Ντομίνγκεζ (72' Μπουχαλάκης), Μήτρογλου. 


Το σημερινό πρόγραμμα: 

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ολυμπιακός 4-0 
(9' Γκαρθία, 38’, 62’, 65’ Μάντζουκιτς) 

Μάλμε-Γιουβέντους 0-2 
(49' Γιορέντε, 88' Τέβες) 

Η βαθμολογία (Α' όμιλος): 

1. Ατλέτικο Μαδρίτης 12 (14-3) 
2. Γιουβέντους 9 (7-4) 
3. Ολυμπιακός 6 (6-11) 
4. Μάλμε 3 (2-11) 

Η τελευταία αγωνιστική (9/12): 

Ολυμπιακός -Μάλμε 
Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης